BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
MEDYA

Nihal Candan’dan Çiğdem Çelik’e şok sözler!

İşte Benim Stilim All Star 11 Aralık 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde Nihal Candan’dan Çiğdem Çelik’e şok sözler...

İşte Benim Stilim All Star 11 Aralık 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde Çiğdem Çelik, Ayşenur Balcı'ya yorum yaparken Öykü Serter gülme krizine giren Özden Cerrahoğlu'nun sandalyesini çevirttirdi.


Özden sakinleşmeye çalışırken Öykü Serter, Çiğdem'in neyi olduğunu sordu. Çiğdem, kimseyle bir problem yaşamak istemediğini, daha fazla kimsenin kırılmasına gerek olmadığını söyledi. Nihal Candan, Çiğdem'in mağduru oynayıp kendisini insanlara sevdirmeye çalıştığını iddia etti.


Ayşegül Doğan, kimsenin yalnız kalmadığını ve Çiğdem'in dikkat çekmeye çalıştığını iddia edince Çiğdem "İstediğinizi yapabilirsiniz ben cevap vermeyeceğim" dedi ve kırgın olduğunu söyledi. Ayşegül daha sonra Gülşah Yılmaz'ın dediklerini yanlış bulduğunu söyledi. Çiğdem ise arkadaşlarının psikolojisine saygı duymalarını, yorgun olduğunu söyledi ve arkadaşlarından biraz müsaade istedi. Gülşah, herkesin tepkisini farklı olduğunu söyledi ve kimsenin karakteri hakkında yorum yapmaya hakkı olmadığını söyledi.


Sima, 3. sezonda kendi başına gelen olayı şu an Çiğdem'in yaşadığını ve bunun sebebi olarakta Nihal'i gördüğünü söyledi. Nihal ise Sima'nın sadece olaylara dahil olmak için yorum yaptığını söyledi. Nur Yerlitaş, Çiğdem'e bazen çok yüklenildiği için kontrolünü kaybettiğini söyledi ve Çiğdem'e "Geçer bunlar" diye destek oldu.

Sitene Ekle