BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.445,81
MEDYA

Nihal Candan ve Çiğdem Çelik birbirine girdi!

İşte Benim Stilim All Star 11 Kasım 2015 Çarşamba günü yayınlanan 63. bölümünde Nihal Candan ve Çiğdem Çelik birbirine girdi!

TV8 ekranlarının sevilen moda programı İşte Benim Stilim All Star 11 Kasım 2015 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde Nihal Candan, Çiğdem Çelik 'e caps yapınca ikili arasında gergin anlar yaşandı.





Çiğdem Çelik Nihal Candan 'a yorum yaparken kendisine bakmamasına sinirlendi. Daha sonra Öykü Serter ikilinin arasındaki son durumu sorunca Nihal Candan Çiğdem Çelik ile artık konuşmayı düşünmüyorum muhtemelen o da benimle konuşmayacaktır dedi.





Çiğdem Çelik dün çok yorgun olduğu için 5 dakika kuliste uyuduğunu Nihal Candan 'ın ise uyurken kendisinin fotoğrafını çekip caps yaptığını aralarındaki durumdan dolayı bunu yapmaması gerektiğini söyledi. Çiğdem Nihal 'den bundan sonra kendi adını kullanmaması ve fotoğraflarını paylaşmamasını rica etti. Çiğdem sinirlendiğinde kontrolünü kaybettiğini o zaman gözünün birşey görmediğini diskalifiye olmaya kadar gidebileceğini söyledi. Nihal Candan dün ağlayarak stüdyoyu terketmesinin sebebi olarak Çiğdem ve Ayşegül Doğan 'ı gösterdi. Çiğdem ise Nihal 'in dün gerçekten ağlamadığını iddia etti. Nihal ise Emel Özkızıltaş ile dostluğun yalanken burada bana samimi değilsin diyecek insan sen değilsin diye cevap verdi. Çiğdem Nihal 'in insanların karşısında kendisini rencide ettiğini ve farklı gösterdiğini söyledi.

Sitene Ekle