BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Nezarethanede grup seks

Antalya'da grup seks skandalı! İki polisin nezarethanede gözaltındaki hayat kadınıyla fuhuş yaptığı ortaya çıktı.

Abone ol

Antalya'da nezarethanede gözaltında tutulan hayat kadınıyla grup seks yaptıkları iddia edilen iki polis hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşması önümüzdeki günlerde görülecek.

Olay Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nün nezarethanesinde Kasım 2008 tarihinde meydana geldi. Nezarethanede görevli polis memurları İsmail T. ve Mustafa A., fuhuş yaptığı gerekçesiyle Konyaaltı'nda bir pansiyonda yapılan baskında gözaltına alınan hayat kadını G.T. ile grup seks yaparken nezarethane kameralarına yakalandı.

Skandalın ortaya çıkmasıyla hayat kadınıyla ilişkiye giren iki polis açığa alınırken, nezarethanede görevli 7 nöbetçi polis memuru hakkında da işlem yapılarak görev yerleri değiştirildi.

Olayla ilgili savcılık tarafından hazırlanan iddianame tamamlandı ve polis memurları İsmail T. ile Mustafa A. hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Tutuksuz yargılanacak olan polis memurlarının ilk davası önümüzdeki günlerde Antalya 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

ONLAR TEKLİF ETTİ BEN KABUL ETTİM

Nezarethanedeki grup seks görüntülerinin bulunduğu CD kayıtları mahkemeye delil olarak verilirken, polislerle ilişkiye giren hayat kadını G.T., savcılığa verdiği ifadede "Gözaltındayken iki polis gelip ilişki teklifinde bulundu, ben de kötü davranacaklarından korkup kabul ettim ve birlikte olduk" diye ifade verdi. Ancak açılan davayla ilgili G.T.'nin adresi tespit edilemediğinden duruşmaya gelmesi için tebligat yapılamadı.