BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.508,38
MEDYA

Neslihan Önder; jüri ve yarışmacılardan büyük tepki gördü!

İşte Benim Stilim Ünlüler 8 Ocak 2016 Cuma akşamı yayınlanan bölümü gala gecesinde Neslihan Önder; jüri ve yarışmacılardan büyük tepki gördü.

İşte Benim Stilim Ünlüler 8 Ocak 2016 Cuma akşamı yayınlanan bölümü gala gecesinde Neslihan Önder'in dans konseptini seçip dans etmemesi yarışmacıların tepkisini çekti.


Aslı Zen, Neslihan'a "Neyine güvenip böyle yapıyorsun, bu kadar insan çalışmış haksızlık etme" diye çıkıştı. Neslihan rahatsız olduğunu, çalıştığı halde bu yüzden dans edemediğini söyledi. Elif Ece Uzun, Neslihan'a sinir olduğunu, eleme potasında olduğu halde bu şekilde gelmesinin haksızlık olduğunu, dans edemiyorsa en azından 80'ler konseptine hazırlanabileceğini söyledi. Gizem Özdilli, Neslihan'ın gaza geldiğini ama sonra boşladığını düşündüğünü söyledi.


Hakan Akkaya, Neslihan'ı kurtaranlara "Şu ana kadar anlamadınız da mı kurtardınız?" diye çıkıştı. Hakan Akkaya kızların kendisini kurtaracağını düşünmediğini bu yüzden dansa hazırlanmadığını söyledi. Neslihan potadan kurtulmak istemediğini ve dans etmek istemediğini söyledi.


İvana Sert, Neslihan'ın yarışmaya neden katıldığını anlamadığını, diğer yarışmacılara haksızlık olduğunu ve podyumun hakkını vermesi gerektiğini söyledi. Neslihan ilk hafta çok zorlandığını, çelişkide olduğunu ve sinir krizleri geçirdiğini söyledi.


Neslihan Yargıcı yorum yapmak istemediğini eğer yaparsa kalp kıracağını söyledi ve Neslihan Önder'i kendine gelmesi için uyardı. Uğurkan Erez ise hiç yorum yapmadan sadece notunu gösterdi. Öykü Serter, Uğurkan Erez'i hiç böyle görmediğini ve iyi olup olmadığını sordu. Uğurkan Erez, Neslihan'da emeği olduğunu ve bu duruma üzüldüğünü söyledi. Neslihan Önder, Uğurkan Erez'in kendisinin ailesi gibi olduğunu, insanların kendisinden fazla beklentisi olduğunu ve hafta içi yaşadığı olayın Uğurkan Erez'in yanında yaşanmasınında ayrıca kendisini üzdüğünü söyledi.

Sitene Ekle