BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 34,99
ALTIN 2.325,01
MAGAZİN

Nebahat Çehre büklüm büklüm şarkısının klibi

Show TV dizisi 'Çukur'a Nebahat Çehre, 'İdris Koçovalı'nın unutamadığı aşkı 'Meliha' karakteriyle dahil oluyor peki kimdir Nebahat Çehre kaç yaşında, aslen nereli? Nebahat Çehre'nin büklüm büklüm şarkısının klibine bakın.

Show TV'de ikinci sezonuyla ekranlara gelecek olan 'Çukur'a bir ünlü oyuncu daha katılıyor. Nebahat Çehre, ilerleyen bölümlerde 'Çukur' dizisinde rol almaya başlayacak. Nebahat Çehre, 'İdris Koçovalı'nın unutamadığı aşkı 'Meliha' karakterini canlandıracak. Son olarak 'Yuvamdaki Düşman' dizisinde rol alan Nebahat Çehre güzelliği ile yıllara meydan okuyor.

Peki Nebahat Çehre'nin bir dönem şarkıcılık yaptığını biliyor musunuz?

Nebahat Çehre'nin şarkıcılık kariyeri : Nebahat Çehre 70'li yıllarda başlayan seks filmleri furyasında sinemadan uzak durdu. Bu dönemde gazinoların keşfettiği Nebahat Çehre, bir süre şarkıcılık yaptı. Çehre bu döneme denk gelen ikinci evliliği sırasında bu kez şarkıcılığa ara verdi. Boşandıktan sonra ise dizi sektörüne geçti.

Nebahat Çehre'nin şarkıcılık döneminden kalma Büklüm Büklüm şarkısı ve klibi var. Gençlik yıllarında çekilen bu klipte seslendirdiği büklüm büklüm şarkısının bestesi ise Sezen Aksu'dur. Nebahat Çehre 1980'de seslendirdiği bu şarkı ile albüm listelerinde ilk sıraya bile çıkmış. İşte o şarkı:

Sitene Ekle
Etiketler