BIST 8.736
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.240,99
BİLİM - TEKNOLOJİ

NASA ile çalışan isimden olay 'uzaylı' iddiası!

Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA) ile işbirliği yapan Bigelow Aerospace adlı şirketin kurucusu Robert Bigelow, uzaylıların aramızda olduğunu söyleyerek şok bir iddiada bulundu.

Uzaylıların Dünya'da var olduğuna dair iddialara bir yenisi daha eklendi. NASA ile çalışan Bigelow Aerospace şirketinin kurucusu Robert Bigelow, "Dünya dışı uygarlıkları bulmak için milyonlarca dolar harcadım. Oysa onlar burnumuzun dibinde" diyerek ilginç açıklamalarda bulundu. CBC News televizyon kanalında yayımlanan 60 Minutes adlı programa konuşan şirketin kurucusu Bigelow, "Uzaylıların aramızda olduğundan kesinlikle eminim" diyerek herkesi şaşırttı.

"Dünya üzerinde UFO'ların mevcudiyeti bulunuyor" diyen Bigelow, uzaylıların varlığı konusunda oldukça ilginç ve büyük bir tartışma başlattı. Daha önce Dünya dışındaki uygarlıkları bulmak için milyonlarca dolar para harcadığını söyleyen Bigelow'un, harcadığı para miktarına dair bilgi vermemesi dikkatleri çekti.

Bigelow, insanlığın uzaydaki gelecek misyonu hakkında sorulan sorular karşısında, "Uzaylıları bulmak için çok uzaklara gitmeye gerek yok. Onlar tam olarak burnumuzun dibinde" diyerek dinleyenleri heyecanlandırdı.

"BANA DELİ DİYEBİLİRLER"

Programı sunan Lara Logan, Bigelow'a kamu içinde uzaylılara inandığını söylemesinin riskli olup olmadığını sordu. "İnsanların sizin deli olduğunuzu düşünmesinden korkmuyor musunuz?" sorusu karşısında Bigelow, "Umurumda değil. Bunlarla ilgilenmiyorum" dedi.

Henüz uzaylıların varlığını kabul etmeyen NASA ile çalışmış bir şirketin bu tür iddialarda bulunması kafaları karıştırdı. 1999'dan beri uzay alanında çalışmalarını sürdüren şirketin amacı şişirilebilen malzemelerin kullandığı uzay istasyonları yapabilmek...

NASA'nın ortaklık kurduğu şirket, daha önce sadece bin 400 kilogram ağırlığındaki BEAM modülünü geliştirmişti. BEAM, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda kullanılan ilk şişme modül olmuş ve istasyonun neredeyse 13 metre kare kadar genişlemesini sağlamıştı.

Sitene Ekle