BIST 11.007
DOLAR 42,57
EURO 49,66
ALTIN 5.759,11

Narin öldürülürken evdeki 4 kişi kimdi? Cinayetteki yeni detaylar şok etti

Narin öldürülürken evdeki 4 kişi kimdi? Cinayetteki yeni detaylar şok etti

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın acı kaybı ile ilgili soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Hazırlanan iddianamede cinayetin failleri olarak 4 isim bir arada yer alacak. Olay yerindeki baz istasyonu verileri sayesinde cinayetin işlendiği sırada evde bulunan kişiler tespit edildi.

Narin öldürülürken evdeki 4 kişi kimdi? Cinayetteki yeni detaylar şok etti - Resim: 1

Bu verilere göre, Narin'in öldürüldüğü sırada evde amca, abi, anne ve Nevzat Bahtiyar bulunuyordu. Hazırlanan iddianamede, bu dört kişinin cinayeti birlikte işlediği iddia edilecek.

Narin öldürülürken evdeki 4 kişi kimdi? Cinayetteki yeni detaylar şok etti - Resim: 2

Diyarbakır'ın yüreğini yakan Narin Güran cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. 21 Ağustos'ta kaybolan ve 21 gün sonra cansız bedeni bulunan küçük kızın ölümüyle ilgili soruşturma hızla ilerliyor. 

Narin öldürülürken evdeki 4 kişi kimdi? Cinayetteki yeni detaylar şok etti - Resim: 3

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın aktardığı bilgilere göre, hazırlanan iddianamede cinayetin failleri olarak aile bireyleri ve bir yakınları gösteriliyor.

Narin öldürülürken evdeki 4 kişi kimdi? Cinayetteki yeni detaylar şok etti - Resim: 4

Canova, iddianameye yansıması beklenen detayları anlattı. Canvova, Narin’in öldürüldüğü sırada evde anne, abi, amca ve Nevzat Bahtiyar’ın evde olduğunu iddia etti.