BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,50
MAGAZİN

Murat Başoğlu Beyaz TV'yi bastı, yapımcının ağzına silah soktu!

Geçtiğimiz günlerde intihara teşebbüs ettiği yönünde haberlerle gündeme gelen Murat Başoğlu'nun, Beyaz TV kanalını basarak Söylemezsem Olmaz programının yapımcısını tehdit ettiği iddia edildi.

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında geçtiğimiz hafta magazin gündemine bomba gibi oturan bir iddia ortaya atılmış, geçtiğimiz yaz yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu'nun intihara teşebbüs ettiği ileri sürülmüştü. Bu haberlerin hemen ardından Başoğlu, arka arkaya açıklamalar yaparak iddiaları yalanlamıştı. 

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Söylemezsem Olmaz sunucusu Ece Erken, bugünkü canlı yayında şoke eden açıklamalarda bulundu. Erken, yaptıkları intihar haberinden sonra Murat Başoğlu’nun Beyaz TV’yi basarak, yapımcıyı yakaladığını ve hatta masaya üç kurşun koyarak, “Ayrıca bunlardan biri Ece’ye, biri Nihat’a biri Bircan’a” dediğini iddia etti.

Ece Erken, “Beni susturmayın” diye anlatırken, yapımcı Bilal Özbilge de programa bağlanarak, olayı teyit etti. İşte o anlar...

Sitene Ekle