BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.440,16
MEDYA

Münir Özkul'un kızından Zuhal Topal'a sert tepki

Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, canlı yayında Münir Özkul'un vefat ettiği yönünde çıkan yalan haberi izleyenleriyle paylaşan Zuhal Topal'a çok sert tepki gösterdi.

Fox Tv'nin izdivaç programı sunucusu Zuhal Topal, kendi adını taşıyan evlilik programının dünkü canlı yayınında büyük bir gafa imza attı.



Söze özür dileyerek başlayan Zuhal Topal, 'Programın başında söylemeyi unuttum. Özür diliyorum. Biliyorsunuz Sevgili Münir Özkul'u da kaybettik. Hakkın rahmetine kavuştu. Allah rahmet eylesin. Gani gani rahmet eylesin. Nurlar içerisinde yatsın inşallah. Gerçekten unutulmaz, hafızalarımızda o muhteşem oyunculuğu ile, sevgi dolu gözleri ile, o güzel filmleri ile hatırlanacak.' dedi.



Zuhal Topal'ın açıklamalarının ardından Güner Özkul, Twitter sayfasına 'Babam ölmedi, 3 gündür bunu anlamadıysan yuh olsun Zuhal Topal. İlle kendimi programlara atıp haberleri yalanlamam mı gerekiyor! Ölmedi işte ölmediiii...' notunu düştü.



Topal, Güner Özkul'un bu isyanını öğrenir öğrenmez Münir Özkul'un yakınlarından ve izleyicilerden canlı yayından özür diledi.

Sitene Ekle
Etiketler