BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,85
ALTIN 2.440,43
MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem 22. bölüm: Kardeş Kavgası

Muhteşem Yüzyıl Kösem 22. son bölümü açılış sahneleri... Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu hafta 14 Nisan 2016 Perşembe akşamı yayınlanan 22. son bölümünde neler oldu?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 14 Nisan 2016 Perşembe akşamı yayınlanan 22. son bölümü açılış sahneleri...


Ahmed’in tahttan indirileceğine dair gelen haber, Kösem’i allak bullak eder. Ahmed’in rahatsızlığını öğrenen Kösem, Yasemin’in Safiye’nin casusu olduğundan şüphelenir. 


İskender’in şehzade olduğunu öğrenen Zülfikar, bu sırrın ağırlığı altında ezilir. Karısına verdiği söze rağmen Ahmed’e gerçekleri anlatıp anlatmamakta kararsız kalır. Hümaşah ise Yasemin’in Ahmed’i zehirlediğini öğrenir. Kardeşinin istikbali için buna göz mü yumacak yoksa Ahmed’i mi koruyacak?


Şehzade Osman’ın esir pazarından kurtarıp hareme getirdiği kız, Mehmed’le Osman arasında yeni bir kavganın başlamasına neden olur. Kösem’in yaptığı hamle ise iki kardeşin arasını iyiden iyiye bozar. 


Halime, Dilruba’yı Sadrazam Halil Paşa ile evlendirip güçlü bir müttefik kazanmak ister. Davud Paşa ise bu evliliğe mani olmak için cesur bir adım atar.. 


Ahmed’i korumak isteyen Kösem, Yasemin hakkında ağır bir karar verir. Kösem, Safiye’nin planlarını alt üst ettiğini düşünürken, Safiye düşmanına en ağır darbeyi vuracaktır.

Sitene Ekle
Etiketler