BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem 20. bölüm fragmanı

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 20. yeni bölümüyle 31 Mart 2016 Perşembe akşamı Star'da olacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 31 Mart 2016 Perşembe akşamı Star'da...


Kösem’in kaçırılmasının arkasında Safiye Sultan’ın olduğunu düşünen Ahmed, öfkeyle hesap sormaya gider. Olan bitenden haberi yokmuş gibi davranan Safiye, Ahmed’e bir teklifte bulunur. Ahmed, Kösem’i kurtarabilmek için büyük bir taviz verirken, esir tutulduğu yerden kaçmaya çalışan Kösem, tehlikeyle burun buruna gelir. 


Hümaşah Sultan’ın kocası Hasan Paşa ise payitahta gelir. Boşanma meselesini öğrenince öfkeden deliren Hasan Paşa, Hümaşah’ı tehdit eder. Eğer boşanmaktan vazgeçmezse, sırrını tüm saray öğrenecektir. En başta da Sultan Ahmed...


Kösem, kaçırılmasının ardında Hümaşah’ın olduğunu düşünür. Hümaşah’ı bir an evvel saraydan göndermelidir. Kocasının tehdidiyle köşeye sıkışan Hümaşah, paşanın elindeki kanıtları yok etmek isterken, Kösem’in Hümaşah’ın sırrına ulaşması an meselesidir. 


Kösem Sultan adım adım iktidara yürürken, haremde hayat herkes için bambaşka bir yöne akmaya başlar.. Özellikle de Şehzade Mustafa için...

Sitene Ekle
Etiketler