BIST 9.801
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.430,58
GÜNCEL

Muhtara öldüresiye dayak kamerada

DİYARBAKIR'ın Bismil ilçesine bağlı Sinanlı köyünde oturanlar ile köyden yıllar önce çıkıp Batman'a yerleşen aile arasında Hizane arazisi nedeniyle çıkan sorun, Avukatlık bürosundan çıkan köy muhtarı ve 3 köy Azasının darp edilmesi ile sonuçlandı.

DİYARBAKIR’ın Bismil ilçesine bağlı Sinanlı köyünde oturanlar ile köyden yıllar önce çıkıp Batman’a yerleşen bir aile arasında köydeki Hazine arazisi nedeniyle anlaşmazlık çıktı. Köy muhtarı ve 3 azası, bu konuyu görüşmek için gittikleri avukatlık bürosundan çıkarken karşı taraftan olduğu öne sürülen 10’dan fazla kişi tarafından sopalarla dövüldü. Olay anı ise avukatlık bürosunun kameralarına yansıdı.

Bismil ilçesine bağlı Sinanlı köyünde oturanlar ile köyden yıllar önce Batman'a göç eden Taşdemir ailesi arasında iddiaya göre, köydeki Hazine arazisi nedeniyle sorun çıktı. Sorunun çözülmesi için Bismil Kaymakamlığına giden köy muhtarı Halil Doru, Muhtar azaları Bilal Karaer, Hüseyin Taşdemir ve Aziz Akyol, buradan bir sonuç alamayınca köyün Batman'a yakın olması nedeniyle Batman'da bir iş hanındaki bir Avukat ile görüştüler. Avukatlık bürosondan çıkan köy muhtarı Doru ve yanındaki 3 köy azası bina girişinde kendilerini bekleyen Taşdemir ailesi bireylerinin sopalı saldırısına uğradı.

Sitene Ekle
Etiketler