BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,70
GÜNCEL

Muharrem İnce'nin yüzüne 'oy vermem' diyen kadından bomba açıklamalar

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye verdiği cevaplarla Türkiye’nin gündemine oturan Trabzonlu Ayşe Yazıcı, A Haber'e konuştu. Yazıcı'nın tek dileği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek.

Eyüp Sultan Türbesi'ni ziyareti sırasında CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yle girdiği diyalogla bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Ayşe Yazıcı, o anda neler yaşadığını A Haber'e anlattı. Yazıcı şunları söyledi;

"Baktım Muharrem İnce yanıma geldi. Ondan sonra oy istedi benden. Ben de ona dedim ki 'Ya bisikletle nasıl çıktın sen oraya?'. Muharrem İnce'yi ilk televizyonda gördüğümde dedim ki 'Ya bu adama nasıl oy verecekler.' Daha kötü gaf yaptı. 'Ben getirmedim onu' dedi. 'Onlar getirdi, onlar bindirdi beni.'  dedi.  Ben de 'Nasıl onlar bindirdi seni? Sen uçakla oraya kadar gittin. Sahneye de bisikletle çıktın. Sen herkesin dediğini yaparsan nasıl cumhurbaşkanı olacaksın? Böyle bir cumhurbaşkanı olabilir mi?"

'5 MİLYAR BIÇAK PARASI İSTEDİLER BENDEN': Muharrem İnce ile yaşadığı diyalog sırasında başından geçen bir sağlık sorununu da anlatan Yazıcı, sözlerine şöyle devam etti;

"Adını hatırlamıyorum. Biri konuşturmak istemedi beni, bağırdı arkadan bana, 'Bıçak parası alınıyor' diye. Hayır efendim demek ki o daha hiç ameliyat olmadı. Bıçak parası alınmıyor. Ben mide hastasıyım. Hastaneye gittiğimde doktor bana 'mide ameliyatı olacaksın ve 5 milyar bıçak parası alırım' dedi. Erdoğan ondan sonra bir yasa çıkardı ve bıçak parası alınmayacak dedi."

"LAĞIM KOKULARINDAN GEÇEMEZDİK": Eski Türkiye'yi çok iyi bilen Trabzonlu Ayşe Yazıcı, o dönemlerde yaşadığı sıkıntıları ise şöyle anlattı;

"Lağım kokularından geçemezdik. Sürekli foseptikler taşardı. Çöplerimiz hep ortadaydı. Sularımız akmazdı. Su taşırdık bidonlarla. Bunları unuttular mı? Gidip alo diyorsunuz, randevu alıp koşuyorsunuz hastaneye. Ondan sonra da diyorlar ki Recep Tayyip Erdoğan gitsin de kim gelirse gelsin. Sen vatan hainisin"

"FOX TV'YE AMBARGO KOYDUM": Seçim öncesi şehir hastanelerini karalamaya çalışan FOX TV'yi de hedef alan Yazıcı, şunları söyledi;

"FOX TV alıştı küçük Türkiye'ye. Türkiye büyüyünce FOX TV'nin zoruna gitti. Erdoğan'ın yaptıklarını gör Fatih Portakal. Allah şahittir Portakal'ın yüzünden FOX TV'ye ambargo koydum"

TEK DİLEĞİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA GÖRÜŞMEK: Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yle girmiş olduğu diyalogla Türkiye'nin gündemine oturan Ayşe Yazıcı'nın tek dileği ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek. 

Sitene Ekle