BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Muharrem İnce’den Ankara Tandoğan’da dev miting!

Muharrem İnce’den Ankara Tandoğan’da dev miting!

İnce Şu andaki mevcut yönetime ilavelerim olacak. Girişimciliği ilave edeceğim, Sanayi ve Girişimcilik Bakanlığı kuracağım, esnafı ilave edeceğim, Ticaret ve Esnaf Bakanlığı kuracağım dedi..

Muharrem İnce’den Ankara Tandoğan’da dev miting!

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, cumhurbaşkanı seçildiğinde mevcut yönetime ilaveleri olacağını belirterek, "Girişimciliği ilave edeceğim, Sanayi ve Girişimcilik Bakanlığı kuracağım, esnafı ilave edeceğim, Ticaret ve Esnaf Bakanlığı kuracağım." dedi. İnce, Anadolu Meydanı'nda düzenlenen Ankara Mitingi'ne gelişinde, eşi Ülkü İnce ile alandakileri selamladı.

Muharrem İnce’den Ankara Tandoğan’da dev miting!

Sözlerine, "Küllerimizden yeniden doğduğumuz şehir Ankara, milli müdafaanın cefakar şehri, Seymenlerin şehri Ankara, mütevazı Çankaya'dan muhteşem Cumhuriyeti kuran Ankara. Bozkırın yeşile, cehaletin bilime dönüştüğü Ankara. Bağımsızlık ruhun ilk yeşerdiği şehir Ankara." diyerek başlayan İnce, bugün 106'ncı mitingini düzenlediğini belirtti. Anadolu Meydanı'nın ucu bucağının görünmediğini anlatan Muharrem İnce, alandakilerden birbirlerini sıkıştırmamalarını istedi. "Şimdi Allah'ın izniyle, milletin isteğiyle cumhurbaşkanı seçildiğimde neler yapacağımı anlatacağım." diyen Muharrem İnce, şöyle konuştu:

Muharrem İnce’den Ankara Tandoğan’da dev miting!

"Önce şunu söyleyelim, Pazar günü ben yok, sen yok, o yok, biz var biz. Şimdiden söylüyorum, ben 50 günde evimde ya 2 gece yattım ya 3 gece. Yarın akşamdan itibaren sıra sizde. Pazar sabahı geç kalmayın, okulların bahçesinde yatın cumartesi akşamı. Pazar günü acıkmayın, Pazar günü uykunuz gelmesin, hasta olmayın. Pazar günü oyunuzu kullandınız, okulun bahçesinde dur, ayrılma. Sonra ilçe, il seçim kuruluna. Pazar günü sabah Yalova'da oyumu kullanıp doğru Ankara'ya geleceğim." Ankara'da bugün bazı kişiler tarafından üzerinde CHP logosu basılan broşürler dağıtıldığını öğrendiğini aktaran İnce, bunların gerçeklikle ilgisi olmadığını bildirdi.

Muharrem İnce’den Ankara Tandoğan’da dev miting!

Muharrem İnce, "Üzerlerine, 'Herkes için CHP, biz gelince türbana son' yazmışlar. Bunu yazan ahlaksıza sesleniyorum, terbiyesize sesleniyorum, bunu yazan namussuza sesleniyorum, bunlar sahtekar, bunlar yalancı, bunlar bırak Müslüman olmayı, bunlar insan bile değil. Bu broşürlerin benimle ve CHP ile hiçbir ilgisi yoktur, bunlar paçavradır." diye konuştu. Başörtüsü gibi bir sorunları olmadığını vurgulayan İnce, "Benim cumhurbaşkanlığımda istediğin yerde başörtünü tak, ister evinde, ister sokakta, ister devlet dairesinde tak, korkmadan tak. Böyle bir derdimiz yok." dedi.