BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.308,97
MEDYA

Muhammed'den Hanife'ye sürprizlerle dolu evlilik teklifi

Star TV'de yayınlanan Zuhal Topal’la programında, damat adayı Muhammed, Hanife’ye sürprizlerle dolu evlilik teklifi yaptı. Teklif sonrası loca adaylarından Mehmet Ediz’in açıklamaları şok etkisi yarattı.

Zuhal Topal’la İzdivaçta Hanife ve Muhammed, dün canlı yayına birlikte katıldılar. Hanife’nin kucağında Muhammed’in hediyesi olan gelinliği vardı. Muhammed, müzmin gelin adayını papatyalarla karşıladı. Bu sürpriz üzerine sunucu Zuhal Topal, "Muhammed, emin adımlarla ilerliyor” dedi.

Üzerinde “Hanife Evlen Benimle” yazan, ev şeklinde ayaklı bir panoyla stüdyoya dönen Muhammed’in sürprizi karşısında gelin adayı çok şaşırdı. Sürprizlerinin bitmediğini söyleyen Muhammed, bu defa seyircilerden de yardım alarak, “Benimle evlenir misin?” yazılı afiş açtırdı. Stüdyodaki seyirciler, "Kabul et" tezahüratları ve alkışlarla Muhammed’e destek verdiler.

Zuhal Topal, "Muhammed, Hanife ile evlenmek istediğini açıklamıştı, ama bugün arka arkaya yaptığı sürprizleriyle bunu yineledi” dedi.

Muhammed, "Biz nasıl bir aile olmalıyız Muhammed? diyen Hanife’ye, "Ben aile nedir bilmiyorum. Onu sen bana yaşatacaksın” yanıtını verdi.

STÜDYOYU KARIŞTIRDI

Bu sırada söz alan loca adaylarından Mehmet Ediz’in, konuşmaları stüdyoyu karıştırdı. Mehmet Ediz, "Hanife’nin, Serkan’a karşı duygularının olduğunu; Muhammed’e karşı arkadaşlıktan başka bir şey hissetmediğini düşünüyorum. Hanife, Muhammed’e bakarken bile dostça bakıyor” dedi.

"KALBİMİ Mİ AÇIP BAKTIN?"

Gelin adayı Hanife, "Sen kendini kime iyi göstermeye çalışıyorsun? Nerden biliyorsun, kalbimi mi açıp baktın? Sen ve senin gibi düşünenler benim kalbimi açıp, bakmadınız. Şu an sözlerinle güzel anları bozuyorsunuz” şeklinde konuştu.

Hanife’nin, Muhammed’in evlilik teklifine ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

Sitene Ekle