BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,82
ALTIN 2.430,41

Muğla'da olaylı gece

Muğla'da olaylı gece

Muğla'da üniversite öğrencileri arasındaki kavgada 1 üniversite öğrencisi silahla vurularak ağır yaralandı. kavganın ardından çıkan olaylarda 1'i polise ait 2 otomobil 2 iş yeri ve mhp il başkanlığı zarar gördü.

Muğla'da olaylı gece

Muğla'da üniversite öğrencileri arasındaki kavgada 1 üniversite öğrencisi silahla vurularak ağır yaralandı. Kavganın ardından çıkan olaylarda 1'i polise ait 2 otomobil 2 iş yeri ve MHP il başkanlığı zarar gördü.

Muğla'da olaylı gece

Yaşananları protesto eden yaklaşık 200 kişilik bir grup, Kötekli Mahallesi'nde öğrencilerin bulunduğu bazı kafeterya ve evlere saldırdı. Saldırı sırasında grubun attığı taşlardan kafeteryada oturan iki kız öğrenci yaralandı.

Muğla'da olaylı gece

Muğla Üniversitesinde eğitim gören iki grup arasında dün gece Akyol mahallesinde başlayan kavga, polis ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden önlendi.

Muğla'da olaylı gece

İlk kavgadan yaklaşık bir saat sonra Recai Güreli caddesinde yeniden başlayan kavga esnasında açılan ateş sonucu Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Şerzan Kurt (21) omzundan yaralandı.