BIST 11.190
DOLAR 42,57
EURO 49,61
ALTIN 5.719,81

Muğla Bodrum'a bayram yasağı öncesi tatilci akını

Muğla Bodrum'a bayram yasağı öncesi tatilci akını

MUĞLA'nın dünyaca ünlü turistlik ilçesi Bodrum'da bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor. Seyahat kısıtlamasının olmadığı kente giriş-çıkışlarda yaşanan yoğunluk sürerken, son 24 saatte ise yaklaşık 10 bin aracın giriş yaptığı öğrenildi.

Muğla Bodrum'a bayram yasağı öncesi tatilci akını - Resim: 1

MUĞLA Bodrum'un tek girişi olan Torba'daki trafik uygulama noktasında koronavirüs tedbirleri kapsamında önlemler artırıldı.

Muğla Bodrum'a bayram yasağı öncesi tatilci akını - Resim: 2

Polis ve jandarma ekipleri, kontrol noktasında araçları durdurup; sürücüler ile yolcuları salgına karşı uyardı.

Muğla Bodrum'a bayram yasağı öncesi tatilci akını - Resim: 3

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sürücü ve yolcuların ateşini ölçtü; ateşi 38 derecenin üzerinde olanlar, tedbir amaçlı bölgedeki ambulansla sağlık görevlilerince kontrol için hastaneye sevk edildi.

Muğla Bodrum'a bayram yasağı öncesi tatilci akını - Resim: 4

Yazlık evlerine gelenlerin adres ve telefon numaralarını alan ekipler, 14 gün dışarı çıkmamaları için uyarılarda bulundu.