BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,60
MEDYA

Müge Anlı'da kan donduran Hüseyin Aslan olay!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın canlı yayınında kan donduran bir olay daha Türkiye'nin gündemine oturdu. Hüseyin Aslan'ın eşi Emel hanım tarafından sevgilisi Adem'e öldürttüğü iddia edildi

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın canlı yayınında kan donduran bir olay daha Türkiye'nin gündemine oturdu. 2017'de inşaattan düşerek hayatını kaybeden Hüseyin Aslan'ın ölümünden 6 ay sonra eşi Emel hanım, kocasının ölümünde yanında olan arkadaşı Adem ile evlendi. Hüseyin Aslan'ın ailesi ise gelinlerinin bu hareketinden şüphelendi. Emel Hanım ise Müge Anlı canlı yayında bağlanarak ölen eşinin arkadaşıyla cenazeden sonra tanıştığını söyledi iddiaları reddetti. Ama Emel hanım ve şu anki eşi Adem ile ilgili iddialar sadece bunla ilgili değildi. Program ortaya atılan kan donduran detaylar sonrası Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Peki Hüseyin Arslan cinayete mi kurban gitti? Hüseyin bey bilerek 3. kattan arkadaşı Adem mi attı? Bu ve buna benzer iddiaların detayları haberimizde.

15 yıllık evli 3 çocuk babası Hüseyin Aslan Bursa'da yaşıyordu. İnşaatlarda kaynakçılık işi yapan Aslan 9 Nisan 2017 tarihinde Gebze'de çalıştığı inşaatın 3. katından aşağıya düştür. Hüseyin Arslan ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşi Emel hanım ise 2 ay sonra Hüseyin Aslan'ın arkadaşıyla evlendi. O arkadaşı ise Hüseyin bey inşaattan düşerken yanında olan kişi idi.

Hüseyin Aslan'ın babası "Bu inşaatta 3 kişi çalışıyor. Bizim Hüseyin,Mevlüt ve Adem. Aşağıda çalışırken Adem Hüseyin'e yukarı çıkıp çalışalım diyor. Yukarı çıkmaları ile Hüseyin'in aşağıya düşmesi bir oluyor. Mevlüt gidip bakıyor Hüseyin kanlar içinde yerde." açıklamasını yapıyor.

Hüseyin Aslan'ın cenazesi memleketi Hatay'da Kırıkhan'da toprağa verildi. Arslan ailesinin gelinlerinden şüphelendiren olaylar zinciri ise Hüseyin Aslan'ınin cenaze günü başladı. Hüseyin beyin babası ve annesinin iddiasına göre cenazeden 1 ay sonra gelinleri Emel hanım 3 çocuğunu eve kilitleyip kaçmıştı. Emel hanımın kaçtığı kişi ise eşi Hüseyin Aslan'ın iş arkadaşı Adem beydi.

Komşuların dede Mehmet Aslan'a telefon açması ile ortaya çıkan olay herkesi şoke etti. Dede Mehmet Aslan torunlarını yayına aldı. Mehmet Aslan'ın iddiasına göre en büyük torunu anne ve Adem'in uzun zamandır birlikte olduğunu söyledi. İddialara göre anne çocuklarını kimseye söylememeleri yönünde tehdit etmiş hatta büyük oğlunu bıçaklamıştı.

Sitene Ekle