BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Müge Anlı'da Elif Hanım'ı eşi Zafer Bey ile ilgili yeni iddialar

Atv'nin en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün, %98 engelli olan kızından haber alamadığı için endişe duyan bir annenin buluşma anı vardı.


39 yaşında Türkçe Öğretmeni Elif Gözütok Artvin Hopa'da yaşıyordu. Eşi de kendisi gibi devlet memuru olan Elif Hanım, 27 Mart 2014'de ikinci çocuğunu dünyaya getirirken hastanede aşırı kanama geçiriyor. Bunun sonucunda Elif Hanım'ın beyin hücreleri ölüyor, kalbi duruyor ancak doktorlar tarafından tekrar hayata döndürülüyor. Ancak genç kadın %98 oranında engelli kalıyor. Bu sırada Elif Hanım'a 2 milyon lira tazminat parası kalıyor ve ailenin iddiasına göre tüm olay bundan sonra başlıyor.

Devlet tarafından Elif Hanım'ın bakımı, maaşı v tazminatı için eşi vasi tayin ediliyor. Daha sonra Zafer Bey Elif Hanım'ın ailesine Ankara'da yaşamayı teklif ediyor ve bunun üzerine Ankara'daki evlerine gidiyorlar. Anne de kızı, damadı ve torunlarıyla birlikte Ankara'ya gidiyor. Daha sonra Nedret Hanım damadına, " Kızımız düzelmeyecek istersen başka bir evlilik yapabilirsin" diyor ancak buna rağmen Elif Hanım'ın eşi boşanmayı kabul etmiyor.

Bir süre sonra aile Zafer Bey'in başka biriyle tanıştığını öğrenince Zafer Bey aileye imam nikahıyla yaşayacağını belirtiyor. Aile kızlarından boşanmadan böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyleyince iki taraf arasında problem yaşanıyor. Anne Nedret Hanım iddialarına göre ise Zafer Bey'in hayatında görüştüğü biri var. Zafer bey tüm bu iddiaları yalanlarken bu gün canlı yayına bağlanan akrabası ise gerçekleri bir bir anlattı.

Sitene Ekle
Etiketler