BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
MEDYA

Müge Anlı'da darp edilen gelin dolandırıcı çıktı!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu programda Samsun'da düğünde takı kavgası yüzünden darp edilip hastanelik olan gelin dolandırıcı çıktı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının bugünkü bölümünde Samsun'da düğünde takı kavgası yüzünden darp edilip hastanelik olan gelin konuk oldu. Samsun'da yaşanan bir olay adeta akıllara durgunluk verecek cinsten. 14 gün önce tanışıp evlenen Duru ve Bilgin arasında takı kavgası çıktı. Telli duvaklı evlenen çift aileler arasına çıkan kavga sonrası hastanelik oldu. Müge Anlı'ya başvuran aile çocuklarının boşanmasını istiyor. İddiaya göre Duru daha önce nişanlanmış ve takı parası almıştı. Erkek tarafının iddiasına göre Duru'nun evlenmesinin nedeni para! 5 bin TL süt parası aldığı iddia edilen Duru'nun ailesi ise bunları reddediyor.

Canlı yayına bağlanan görgü tanığı Yılmaz Barutçu olay bir iddiaya ortaya attı. Samsun'da market işleten Yılmaz Barutçu, kızlarının para için 72 yaşındaki dedesiyle evlendirilmek istediğini söyledi. Bu konular konuşulduğu sırada sık sık gülümseyen Duru'ya Müge Anlı da sert çıktı. Yılmaz Barutçu Duru ve ailesinin düğün şebekesi olduğunu ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Sitene Ekle