BIST 9.716
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.421,73
MEDYA

Müge Anlı'da canlı yayınında katile baskın yapıldı!

Bunu da gördük! Canlı yayında katile baskın yapıldı. Müge Anlı'nın programında 8 yaşındaki çocuğun katilinin Afgan uyruklu komşu olduğu ortaya çıktı. Katil zanlısının evini polisin basma anı canlı yayınla verildi.

Sultangazi, Cebeci Mahallesi’nde geçen Çarşamba günü evden çıkan 8 yaşındaki Suriyeli Read Aşram’dan uzun süre haber alınamaması üzerine ailesi polise başvurdu. Ekipler, çocuğu bulmak için çalışmalara başladı. Çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Polis ekipleri, güvenlik kameralarından Read’in komşuları olan Afgan uyruklu Asad Khan ile birlikte yürüdüğü görüntülerine ulaştı. Khan’ın son günlerde işe de gitmediğini belirleyen ekipler şüphelinin Ümraniye’de bir adreste gizlendiğini tespit etti. Dün de yapılan operasyonla Asad Khan gözaltına alındı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Asad Khan’ın emniyetteki sorgusunda Read’i öldürdüğünü ve cesedi de bir çöp konteynerine attığını itiraf ettiği öğrenildi. Polis ekipleri, ifade üzerine çöp konteynerinin kontrol ederek cesedin burada olmadığını belirledi. Cesedin çöp arabası ile Kemerburgaz Çöplüğü’ne götürüldüğünü tespit eden ekipler burada arama çalışmasına başladı.

CİNAYET PROGRAMLARI SUYUNU ÇIKARDIMüge Anlı'nın katil zanlısının yakalanma anını canlı vermesi ekrandaki vahim gidişatın da örneği oldu. Evlilik programı yasaklanınca bütün kanallar cinayet programlarına el attı. Rekabet kızışınca da ekrana 'katil yakalama şovları' gelmeye başladı.

Sitene Ekle