BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.425,79
HABER /  GÜNCEL

Müge Anlı Kastamonu'da kaybolan Çataloğlu ailesi bulundu mu flaş gelişme

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Kastamonu'da yanan iki ev esrarını korumaya devam ediyor. 5 kişilik aileden sadece en küçük ferdin cesedine ulaşıldığı Çataloğlu ailesinin kalan fertleri nerede? Çataloğlu ailesi güncel bilgiler internethaber'de.

Abone ol

KASTAMONU'da yanan evin sırrı hala devam ediyor. 2 tane evin yanması ve 5 kişilik aileden 4 kişinin bulunmaması herkesi şoke etmişti. Çataloğlu ailesinin kaybolmasıyla ilgili ise flaş gelişmeler yaşanıyor. Çataloğlu ailesinin kaybıyla ilgili olarak iki kişi dün tutuklandı.

Bundan tam 2 hafta önce Kastamonu'da çıkan yangın herkesi şoke etti. İlk başlarda normal bir yangın olarak görülse de ortaya çıkan iddialar adeta izleyenleri şoke etti. 5 kişinin kaldığı evde sadece 12 yaşındaki Serdat Çataloğlu'nun cesedi bulundu. Yangından sonra diğer 4 aile ferdinden haber alınamadı. Yaşanan yeni gelişmeler ise adeta şoke etti. Yangında iddiası olan ve o gece kamyonette görüntülenen Ersan K. ve Erkan K. dün gece tutuklandı. İfade veren Ersan K. ve Erkan K. Çataloğlu ailesinin kaybolmasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

ÇATALOĞLU AİLESİNE KİM ZARAR VERDİ Ev yanmadan önce Çataloğlu ailesinin oğlu Emin Çataloğlu devletten kredi çekmişti. 20 koyun olan Çataloğlu ailesinin evleri o gece yandı. İşin ilginç yanı Çataloğlu ailesinin cesedi o yanan evden çıkmadı ve koyunlar oradan kurtarılmış olarak bulundu! Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak merak konusu oldu.

EŞİM BANA SÖYLEDİ ŞENGÜL İLE FAZIL... Dün garip bir iddia ise Yaşar Çataloğlu'ndan geldi. Çataşoğlu'nun eşi tarafından söylenen bu iddiayı canlı yayına açıklayan Çataloğlu gelin Şengül ile kayınpeder Fazıl arasında bir ilişki yaşadığını söyledi.