BIST 10.471
DOLAR 32,76
EURO 35,01
ALTIN 2.441,98

Mucize bitki çayları

Mucize bitki çayları

Adaçayı: adaçayı gargara şeklinde kullanıldığında yararlı bir bitkidir. yapraklarından hazırlanmış çayı çok sıcakken değil, bekletip vücut ısısına indirdikten sonra gargara yapmak için kullanabilirsiniz. bu sayede bademcikler büzülür, dolayısıyla daha rahat yutkunma olur. bu bitki ayrıca...

Mucize bitki çayları

Adaçayı: Adaçayı gargara şeklinde kullanıldığında yararlı bir bitkidir. Yapraklarından hazırlanmış çayı çok sıcakken değil, bekletip vücut ısısına indirdikten sonra gargara yapmak için kullanabilirsiniz. Bu sayede bademcikler büzülür, dolayısıyla daha rahat yutkunma olur. Bu bitki ayrıca antiseptik özelliğinden dolayı bakterilerin seviyesini belli bir düzende tutar.

Mucize bitki çayları

Ekinezya: Vücut direncini artırıcı etkisi vardır.

Mucize bitki çayları

Hatmi ve Ebegümeci: Boğaz ağrısına karşı hatmi veya ebegümeci gibi bitkileri kullanmak gerekir. Hatminin hem kökleri, hem yaprakları hem de çiçekleri çay yapmak için kullanılabilir.

Mucize bitki çayları

Isırgan Otu, Ekinezya, Kuşburnu: Isırgan otu, ister kök isterseniz de toprak üstü (çiçekli) kısımlarını kullanabileceğiniz ekinezya ve kuşburnundan yapılan çayların vücut direncini artırıcı etkisi vardır.