BIST 10.199
DOLAR 32,34
EURO 34,93
ALTIN 2.399,91

MTV ödül gecesine sıfır makyajla geldi

MTV ödül gecesine sıfır makyajla geldi

Alicia Keys’in MTV Video Müzik Ödülleri gecesine de makyajsız gelmesi ortalığı ayağa kaldırdı.

MTV ödül gecesine sıfır makyajla geldi

Birkaç ay önce Makyaja Hayır Hareketi’ni başlatan ve bundan sonra makyaj yapmayacağını açıklayan Alicia Keys’in MTV Video Müzik Ödülleri gecesine de makyajsız gelmesi ortalığı ayağa kaldırdı.

MTV ödül gecesine sıfır makyajla geldi

Sosyal medyada pek çok kullanıcı, Alicia Keys’in bu davranışının büyük cesaret istediğini söyleyerek ünlü şarkıcıyı alkışladı. Bazı kullanıcılar, ‘Sadece dikkat çekmeye çalışıyor, gidip biraz makyaj yapsa iyi olur’ gibi eleştirilerde bulundu. Bazı kullanıcılar ise Keys’in cildinde BB krem olduğunu ve tamamen makyajsız olmadığını iddia etti. Buzzfeed, Alicia Keys dışında erkeklerin de MTV gecesine makyaj yapmadan geldiğini ve eleştiri oklarına neden yalnızca kadınların hedef olduğunu soran esprili bir haber de yaptı.

MTV ödül gecesine sıfır makyajla geldi

Alicia Keys, bu hareketi başlattığından beri makyajlı olarak hiç görüntülenmedi. Ünlü şarkıcının başlattığı NoMakeup Movement yani Makyaja Hayır hareketi Hollywood yıldızları arasında da ilgi görmüştü. Pek çok ünlü isim, makyajsız fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak kadınları bu hareketin bir parçası olmaya çağırmıştı.

MTV ödül gecesine sıfır makyajla geldi

Alicia Keys, birkaç ay önce Makyaja Hayır hareketiyle doğal saçlara, doğal yüze, doğal cilde ve doğal güzelliğe dönüş çağrısı yapmış ve şunları söylemişti:‘Kendimi hiç bu kadar özgür, güçlü ve güzel hissetmemiştim’ diyen Keys’in başlattığı hareketle pek çok ünlü isim de sosyal medya hesabında makyajsız fotoğraflarını paylaştı. Daha öncesinde de birçok ünlü isim, doğal güzelliğin önemine vurgu yaparak makyajsız selfie’lerini takipçileriyle paylaşmıştı. ‘Artık makyaj yapmayacağım’ diyen Keys’ten sonra bakalım Hollywood’un hangi ünlü kadınları makyajsız fotoğraf vermek için cesaret edebilecek? İşte şimdiye kadar makyajsız fotoğraflarını paylaşan o cesur isimler...