BIST 10.657
DOLAR 32,13
EURO 34,94
ALTIN 2.432,37

Monitörünüz için en iyi 20 araç

Monitörünüz için en iyi 20 araç

Preme for windows 7 preme for windows 7 programı ile windows 7 sisteminize kullanışlı ve yepyeni özellikler kazandırın. masaüstünüzün sol üst köşesine çift tıkladığınızda tüm açık pencereleriniz flip 3d veya alt-tab stilinde görüntüleniyor.download:...

Monitörünüz için en iyi 20 araç

Preme For Windows 7
Preme For Windows 7 programı ile Windows 7 sisteminize kullanışlı ve yepyeni özellikler kazandırın. Masaüstünüzün sol üst köşesine çift tıkladığınızda tüm açık pencereleriniz Flip 3D veya Alt-Tab stilinde görüntüleniyor.
Download: http://www.cp.eng.chula.ac.th/~u50pkt/preme/?download=Preme0.90

Monitörünüz için en iyi 20 araç

maComfort
Windows'a Mac OS X dokunuşu: maComfort aracı ile kaliteli Apple özelliklerini Windows'unuza taşıyın. Exposé özelliğine benzer farenizi kullanabileceğiniz aktif köşeler, dosyalara hızlı bakış ve sanal masaüstü alanları gibi özellikleri içinde barındırıyor.

Download: http://rafaelklaus.com/macomfort/

Monitörünüz için en iyi 20 araç

Aligner
Aligner, Windows masaüstü arkaplanını dilediğiniz gibi yerleştirmeyi sağlayan bir programdır. Denetim masasındaki görüntü özelliklerine yeni bir sekme oluşturur ve bu sekmeden arkaplanınızı ekranın belirli bir kısmına atayabilir veya dilerseniz X/Y kordinatlarını belirterek yerleştirebilirsiniz.

Download: http://www.12noon.com/files/aligner-i.exe

Monitörünüz için en iyi 20 araç

Roadkil's Monitor Test
Roadkil's Monitor Test aracı ile ekranınızı hatalara karşı tarayabilirsiniz. Program kurulduktan sonra görüntü özelliklerinde ayarlamaları yapabileceğiniz ek bir sekme oluşturuyor. Ayrıca bu araç ile arkaplanınızı ekranın belirli bir tarafına veya X/Y kordinatlarıyla herhangi bir alanına atayabilirsiniz.

Download: http://www.roadkil.net/program.php?ProgramID=20