BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  POLİTİKA

Miletvekillerinin de haremi var

Meclis'te bütçe görüşmeleri 24 saati aşınca böyle ilginç manzaralar çıktı. Vekiller espri yapmayı da ihmal etmedi.

Abone ol

TBMM Genel Kurulunda, 2007 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısının görüşmelerinde 24 saat geride kaldı. Görüşmelerden yorgun düşen milletvekilleri kulislerde uyuyarak dinlenmeye çalışırken, bazı milletvekilleri üzerlerine palto ve kabanlarını alarak kuliste uyudular. Milletvekilleri, uyuyan arkadaşlarının cep telefonlarıyla fotoğrafını çekerken, kulislere gelen gazetecilere de ''Burası bizim haremimiz. Uyuyoruz haremimize girmeyin'' diye espri yaptılar.

Erkek milletvekilleri uzayan sakallarını kestirmek için sabah saatlerinde Meclis berberlerine akın ederken, bazı milletvekilleri de kuliste birlikte kahvaltı yaptı. Maliye Bakanlığı bürokratları da kulislerde koltuklarda uyuyarak dinlenmeye çalıştı. AK Parti Grup Başkanvekillerinin 5'i de sabaha kadar Genel Kurulda kalırken, CHP Grup Başkanvekili Haluk Koç da Meclisten ayrılmadı.

Milletvekillerine, gece boyunca açık olan üyeler lokantasında çorba, kulislerde ise tatlı, meyve ve simit ikram edildi.  Meclisin bugün de geç saatlere kadar çalışacağı bildirildi.