BIST 9.726
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.421,47
GÜNCEL

Mezarlıktan canlı yayın yapan muhabir hayatının şokunu yaşadı

Çorum'da bir mezarlıktaki gizemli genç kızın haberini canlı yayında sunan muhabir bir anda hayatının şokunu yaşadı. Muhabir mezarlıktan anons yaptığı sırada bir adam arkasından gelerek onu korkuttu. Muhabirin tepkisi ise sosyal medyada olay oldu.

Çorum'da bir mezarlıktaki gizemli genç kızın haberini canlı yayında sunan muhabir bir anda hayatının şokunu yaşadı. Muhabir mezarlıktan anons yaptığı sırada bir adam arkasından gelerek onu korkuttu. Muhabirin tepkisi ise sosyal medyada olay oldu. 

NE OLMUŞTU? Çorum'un Çepni Mahallesi'ndeki Ulu Mezarlık görevlileri, 26 Nisan gecesi, bir genç kızın mezarlığa gelerek, Fatma Çiftçi'ye ait mezarın başında konuşup, ağladığını fark etti. Görevliler, 27, 28 ve 29 Nisan geceleri de genç kızı aynı mezarın başında ağlarken gördü.  Fatma Ç.'nin mezarının üzerine, 'Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak' yazılı not bırakan görevliler, polise de haber verdi.

Siyah kıyafetli, ayağında kırmızı ayakkabısı olan 17- 18 yaşlarında olduğu tahmin edilen kız, salı gecesi yine aynı mezarın başına geldi. Polisin yakalamaya çalıştığı kız, karanlıktan faydalanarak, mezarların arasına doğru kaçıp, gözden kayboldu. Polis, kızın Fatma Ç.'nin mezarının üstüne deniz kabuğu koyduğunu tespit etti. Polis mezarlığı didik didik aradı; ancak sonuç alınamadı.

Esrarengiz olayın çözülmesi için emniyet güçleri çalışmalarını aralıksız sürdürürken, gizemli kızın başında beklediği iddia edilen Fatma Ç.’nin mezarının bulunduğu bölgeye güvenlik kamerasının yanı sıra emniyet müdürlüğü tarafından geceleri ısıya ve harekete duyarlı fotokapan yerleştirildi.

Sitene Ekle