BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99

Metroda yürek hoplatan eylem!

 Metroda yürek hoplatan eylem!

ABD’nin New York kentinde, her gün 4 milyon kişinin yolculuk ettiği metro hatları bir kez daha ‘yarı çıplak’ eyleme sahne oldu

 Metroda yürek hoplatan eylem!

ABD’nin New York kentinde, her gün 4 milyon kişinin yolculuk ettiği metro hatları bir kez daha ‘yarı çıplak’ eyleme sahne oldu.

 Metroda yürek hoplatan eylem!

Bu yıl onikincisi gerçekleştirilen ‘Metroda Pantolonsuz Yolculuk’ eyleminde, yolcular kendileriyle aynı vagonları yada istasyonları paylaşan ve kış ortasında üstlerinde paltoları, altlarında ise yalnızca iç çamaşırı bulunan 4 bin kişiyi şaşkın bakışlarla izledi.

 Metroda yürek hoplatan eylem!

lginç ve komik eylemler sergilemekle adını duyuran ‘Improv Everywhere’ adlı girişim tarafından bu yıl 12’incisi düzenlenen, ‘metroda yarı çıplak’ eylemine 4 bini aşkın kişi katıldı. New York’ta başladıktan sonra, 60 ülkeye daha yayılan ‘Metroda Pantolonsuz Yolculuk’ eylemine katılanlar, sosyal medya üzerinden birbirleriyle haberleşerek, Manhattan’da Central Park ve Foley Meydanı’nda, Queens’te Astoria ve Flushing Meadows Park’ta, Brooklyn’de Williamsburg ve Prospect Park’ta buluştu.

 Metroda yürek hoplatan eylem!

Daha sonra metro istasyonlarına akın eden, yarı çıplak metro yolculuğu yapmaya razı gönüllüler, gruplar halinde değişik metro hatlarına bindikten sonra yolcuların şaşkın bakışları altında pantolonlarını çıkarıp çantalarına yerleştirdi.