BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,73
ALTIN 2.489,32
GÜNCEL

Metrobüs şoförü, yolcuyu bıçakladı

İstanbul'da Söğütlüçeşme-Avcılar seferini yapan metrobüs şoförü, klimanın açık olup olmadığını soran yolcuyu bıçakladı.

Zincirlikuyu’da metrobüs şoförünün, kendisine “klimayı açar mısın?” diye soran yolcuyu bıçakladığı iddia edildi. Kolundan hafif yaralanan adama yardım eden vatandaşlar, duruma tepki gösterdi.


Olay, saat 11.00 sıralarında Zincirlikuyu Metrobüs durağında saat 11.00 meydana geldi. İddiaya göre, Söğütlüçeşme -Avcılar seferini yapan metrobüs şoförü, Zincirlikuyu durağına geldiğinde yolcu indirmek için durdu. Bu esnada metrobüsdeki yolcu Cem Ç, şoföre “klimayı açar mısın?” diye sordu. Bunun üzerine şoför ile yolcu arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine metrobüs şoförü yanında bulunan bıçakla Cem Ç’yi kolundan bıçakladı. Yolcunun bıçaklandığını gören diğer yolcular ise şoföre tepki gösterdi. Tepki üzerine metrobüs şoförü ise tepki gösteren yolcuları iterek metrobüs ile olay yerinden kaçtı.
Metrobüsten inen yolcular, yaralıya yardım ederek sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralı yolcu hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Sitene Ekle
Etiketler