Metin Şentürk'ten sevenlerini korkutan haber! Apar topar ameliyata alındı
Ünlü şarkıcı Metin Şentürk, günlerdir çektiği şiddetli ağrı ve sancıların ardından acil ameliyata alındı. Sağlık durumu merak edilirken, Şentürk cephesinden açıklama geldi. İşte son durumu...
Türk müziğinin neşeli ve sevilen ismi Metin Şentürk, birkaç gündür çektiği şiddetli sancıların ardından doktorların kararıyla apar topar hastaneye kaldırıldı. Ameliyat edilen Şentürk, sağlık durumunu bizzat sosyal medya hesabından duyurdu.
Birkaç gündür şiddetli ağrı ve sancı yaşadığını açıklayan sanatçı, bu süreçte doktorlarına başvurduğunu ve ameliyat kararı alındığını duyurdu.
SAFRA KESESİ AMELİYATLA ALINDI
Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Metin Şentürk, başarılı bir operasyon geçirdi. Sanatçı, safra kesesinin alındığını belirterek sağlık durumunun kısa süre içinde normale dönmesini beklediğini ifade etti.
Şentürk, takipçileriyle yaptığı paylaşımda görüntülü bir açıklama yapmadığını da belirterek şu sözleri kullandı: “Sevgili dostlarım, bu haberi göz zevkinizi bozmamak adına görüntülü olarak paylaşmıyorum.
Birkaç gündür devam eden aşırı ağrı ve sancılarım üzerine doktorlarımın yardımına ihtiyaç duydum. Bunun sonucunda ameliyat kararı verildi ve safra kesem alındı.”
“HER ŞEY YOLUNA GİRDİĞİNDE KARŞINIZA ÇIKACAĞIM”
Operasyonun ardından durumunun iyiye gittiğini söyleyen Şentürk, sevenlerine yeniden sesleneceğini belirtti: “Çok kısa bir süre içinde her şey yoluna girdiğinde, güzel bir videoyla karşınıza çıkacağım inşallah.” Sanatçı, yaşadığı sağlık sorununa rağmen moralini koruduğunu da sözlerine ekledi: “Biliyorsunuz ki benim bakış açım, acılarımı her zaman yok etmiştir. Bu sefer de böyle olacaktır, hiç kimsenin endişesi olmasın.”
HABERİN FARKLI ŞEKİLDE DUYULMASINI İSTEMEDİ
Metin Şentürk, sağlık durumunu kendisinin açıklamasının nedenini de paylaşımında anlattı. Sevenlerini üzmek ya da merakta bırakmak istemediğini belirten sanatçı, yaşananların başka kaynaklardan eksik veya farklı biçimde duyulmasını istemediğini söyledi.
Şentürk açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Aslında sizi üzecek ya da meraklandıracak haberleri paylaşmayı istemem. Ancak bu durumun başka yerlerden eksik ya da farklı şekilde duyulmasını istemedim. Her konuda olduğu gibi bunu da önce benden duymanızın daha doğru ve samimi olacağını düşündüm. Hepinizi çok seviyorum, kardeşlerim, dostlarım, arkadaşlarım. Arayacak, soracak, mesaj atacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Sevgiyle kalın.”