BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Metin Feyzioğlu uyardı: Bankacılık sistemimiz çökebilir

Metin Feyzioğlu, kamuoyunda Reza Zarrab davası olarak bilinen ancak Hakan Atilla davasına dönüşen konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, kamuoyunda Reza Zarrab davası olarak bilinen ancak Hakan Atilla davasına dönüşen konuyla ilgili önemli açıklamarda bulundu. Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan Feyzioğlu, sistemin nasıl işleyeceğini ayrıntılarıyla anlattı. Dava sonucunda Hakan Atilla’nın suçlu bulunması durumunda, ABD Hazine Bakanlığı'nın Türkiye'ye ceza kesebileceğine değinen Barolar Birliği Başkanı, "Türkiye mahkemeyi tanımayıp kesilebilecek cezayı ödemeyebilir. Ancak bu sefer Türkiye'ye yurt dışından döviz girişi durabilir, bankalar arası EFT işlemi yapılamaz hale gelir" dedi.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler