BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,82
ALTIN 2.419,05
POLİTİKA

Meral Akşener grupta konuştu flaş açıklamalar yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında geçen hafta evinin önünde yaşanan olaylarla ilgili Devlet Bahçeli'ye yüklendi. Akşener ''Artık beteri olmaz diyorduk ama Sayın Bahçeli yaptı yapacağını. Türk siyasetine kara bir leke çaldı' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Akşener grup toplantısında ekonomik gelişmelere değindi ve hükümete sert eleştirilerde bulundu. Geçen hafta evinin önünde yaşanan olaylarla ilgili konuşan Akşener ''Yaşadığımız onca şeye rağmen artık beteri olmaz diyorduk ama Sayın Bahçeli yaptı yapacağını. Türk siyasetine kara bir leke çaldı. Ne Türkiye ne de Türk Milliyetçiliği için bir gelecek vadetmediğini açıkça ortaya koydu'' dedi. Akşener'in açıklamasından satırbaşları:

ALLAHIN LANET PKK'NIN ÜZERİNE OLSUN: Bu topraklarda her şehit babasının dilinden iki kelime düşer; O da vatan sağolsun. Herkes peşini bıraksa bile bu davayı kıyamete kadar sürdüreceğiz. Allah’ın laneti PKK’nın üzerine olsun. Askerimize, korucumuza güvenlik güçlerimize selam olsun. İdam Meclis'ten gelirse onaylarım diyen Erdoğan'a sesleniyorum, adım atmıyorsun ama laf atıyorsun. Milleti kandırmaktan vazgeç. İktidarın küçük ortağı bir af teklifi açıkladı. İktidar devlete karşı suçlar affedilebilir diyor. Af konusunda iktidarın duruşunu henüz anlayamadık. Bazı kişileri güvence altına mı alacaklar? FETÖ'nün kodamanlarını mı salacaklar, açılım sürecindekileri mi salacaklar belirsiz.

BAHÇELİ YAPTI YAPACAĞINI: Geçtiğimiz hafta evimin önüne kadar uzanan hadiseye değinmek istiyorum. Yaşadığımız onca şeye rağmen artık beteri olmaz diyorduk ama Sayın Bahçeli yaptı yapacağını. Türk siyasetine kara bir leke çaldı. Ne Türkiye ne de Türk Milliyetçiliği için bir gelecek vadetmediğini açıkça ortaya koydu.

KONGREDE ÖNÜME ÇIKACAK CESARETİN YOK: Sayın Bahçeli, sen, Cumhuriyetin kurucu iradesinin, Türk milliyetçiliğinin bayrağını düşürdün. Sen onu, saray kapısına serecektin ki, biz razı olmadık. Milliyetçilik saray bahçelerinde kök salmaz. Kongrede önüme çıkacak cesaretin yok. Kendi delegenin karşısına çıkacak cesaretin yok. İstanbul’dan aday çıkaracak cesaretin yok. Millete küfredenler iktidardan aldığı milyarlık ihaleler alanlar hayasızca sokakta geziniyor. Kapalı kapılar ardında Erdoğan bile tavır koyuyor ama senden ses yok.

Sitene Ekle
Etiketler