Melek Baykal yeniden gündeme gelen Akasya Durağı hakkında konuştu! Meğer en sevmediği...
Usta oyuncu Melek Baykal, Akasya Durağı'nın yeniden çekileceği sorularına yanıt verirken daha önce rol aldığı diziyi sevmediğini belirtti.
Cennet Mahallesi dizisiyle hafızalara kazınan Melek Baykal, sahne aldığı tiyatro oyunu sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Baykal, Akasya Durağı dizisinin yeniden çekileceğine dair sorular üzerine dikkat çeken ifadeler kullandı.
Usta oyuncu, "Çok sevdiğim bir iş değildi." diyerek dizide kısa süre yer aldığını dile getirdi.
Baykal açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Akasya Durağı, benim çok sevdiğim bir iş değil. Zamanında da kısa süre rol alıp, Türker İnanoğlu'ndan affımı istemiştim. Çok kısa çalıştım orada."
DİZİLERE SICAK BAKMIYOR
Öte yandan 10 gün önce bir dizi teklifi aldığını söyleyen Baykal, televizyon projelerine sıcak bakmadığını da sözlerine ekledi.
"Ben burada var olduğuma çok inananlardanım. Ben tiyatroda kalmak istiyorum ve burayı seviyorum. Dizilere sıcak bakmıyorum. Dizi düşünmüyorum."
ROL ARKADAŞINDAN ÇIKIŞ
Dizide Baykal ile birlikte rol alan Ateş Fatih Uçan, dikkat çeken bir yanıt verdi:
"Melek Baykal Hanım, neden sevmediğinizi gayet iyi biliyorum. Çünkü hikaye sizi sevmedi. Dublaj talep ettiniz, biz ise buna karşı çıktık. Siz dublaja alışkın olabilirsiniz; ancak duyguyu dublaj veremez. Teşekkür ederim, iyi ki kısa dönem kaldınız."