BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Mehmetçikle minik kızın oyunu kameraya böyle yansıdı

DİYARBAKIR’da devriye görevi yapan askerler, yanlarına gelen çocuklarla ilgilendi. Miniklerle şakalaşan bir Mehmetçik, kız çocuklarıyla 'şaşırtmacalar' oyununu oynadı. O renkli anlar cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

DİYARBAKIR’da vatandaşların huzurunu kalıcı hale getirmek için her an halkın arasında bulunan Türk askeri, devriye görevi sırasında yanlarına gelen kız çocuklarıyla yakından ilgilendi. Çocuklarla şakalaşarak muhabbet eden askerler, miniklerin gönlünü hoş tutmak için adeta çocukluklarına döndü.

Askerlerden biri, kız çocuğuyla “şaşırtmacalar” oyununu oynadı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, miniklerin mutlulukları yüzlerinden okundu.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle