BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki kimdir

Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki kimdir

Türk siyasetinin sevilen isimlerinden biri olan Mehmet Özhaseki aslen Kayserili ve 1957 yılında doğdu. Asıl mesleği mühendislik olan Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki'dir. Mutlu bir evliliği yürüten Özhaseki çiftinin 4 tane çocuğu vardır.

Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki kimdir

Türk siyasetinin sevilen isimlerinden biri olan Mehmet Özhaseki aslen Kayserili ve 1957 yılında doğdu. Asıl mesleği mühendislik olan Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki'dir. 1957 doğumlu olan Mehmet Özhaseki 1994'te Neşe Özhaseki'yle evlendi. Neşe Özhaseki Kayseri doğumlu ve hukuk mezunu...

Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki kimdir

Mehmet Özhaseki Türk siyaset tarihinde sevilen simalardan biridir. Aslen Kayserili olan Mehmet Özhaseki 1957 doğumludur. Asıl mesleği elektronik mühendisliği olan Mehmet Özhaseki uzun yıllardır siyaset ile ilgilenmektedir. Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki'dir. Çiftin 4 tane çocuğu vardır. Mehmet Özhaseki aynı zamanda iyi derecede İngilizce ve Arapça konuşur.

Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki kimdir

MEHMET ÖZHASEKİ KİMDİR: Mehmet Özhaseki 1957 yılında Kayseri’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik Mühendisliği Bölümü’nü kazandı. Ancak o günlerde ülkede hakim olan siyasi şartlar nedeniyle eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldı. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı. Buradan mezun olduktan sonra, Avukatlık stajını Kayseri Adliyesi’nde yaptı. Ancak avukatlık mesleğini icra etmedi.

Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki kimdir

KAYSERİ'DE İLK DEFA AŞEVİ FAALİYETLERİNİ BAŞLATTI: Tekstil üzerine faaliyet yürüten aile şirketinin başına geçti. 1994 yılına kadar ticaret hayatının içinde aktif olarak yer aldı. 1980 sonrasında sosyal amaçlı faaliyetler yürüten birçok derneğin kuruluşuna öncülük etti. Bunlardan bir tanesi Kayseri’de ilk defa aşevi faaliyetlerinin başlatılmasıdır. Bir diğeri ise, öğrencilere karşılıksız burs temini ile kış aylarında dar gelirliler için yakacak fonu gibi hayır faaliyetleri oldu. 27 Mart 1994 mahalli seçimlerinde Melikgazi Belediye Başkanlığı’nı kazandı. 23 Haziran 1998 tarihinde Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan seçimle Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na getirildi.