BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Mehmet Öz'den vücudu yenileme formülü

Mehmet Öz'den vücudu yenileme formülü

ABD'de yaşayan Türk asıllı doktor Mehmet Öz'den vücudunuzu yenilemenize yardımcı 9 formül geldi. İşte Öz'ün ömrü uzatan formülleri..

Mehmet Öz'den vücudu yenileme formülü

Doktor Mehmet Öz, stresin ve modern yaşamın maruz bıraktığı hasarın bir kısmını düzeltmenin ve vücudumuzu tazelemenin yolları anlattı.

Mehmet Öz'den vücudu yenileme formülü

İŞLENMİŞ GIDALARDAN UZAK DURUN Vücudunuzu yenilemek, yediklerinizde taze bir başlangıç yapmak anlamına geliyor. Bunu yapmanın en iyi yollarından biri size önceden bahsetmiş olduğum hızlı kilo verme planını uygulamak. Bu plan sizi kilo vermeniz ve yeni bir başlangıç yapmanız için ihtiyacınız olan sağlıklı besinlerle tanıştıracak. Mümkün olduğunca işlenmiş ve ambalajlı ürünlerden kaçının, özellikle de işlenmiş şeker içerenlerden...

Mehmet Öz'den vücudu yenileme formülü

ORGANİK TERCİH EDİN Hayvansal ürünler alacağınız zaman ‘doğal ortamda yetişmiş’ hayvanlardan elde edilen ürünleri tercih etmeye çalışın. Örneğin yumurta alırken serbest dolaşan tavuk, et alırken de merada beslenmiş hayvanların ürünleri olmasına dikkat edin. Bu ürünleri bulabileceğiniz, doğal çiftlik ürünleri satan dükkanlar aynı zamanda yerli tarımı da destekleyen yerlerdir.

Mehmet Öz'den vücudu yenileme formülü

BİTKİSEL PROTEİNE AĞIRLIK VERİN Vücudumuzu yenilemenin en önemli kurallarından biri protein kaynakları. Proteinimizi hayvansal ürünler yerine, bitkisel ürünlerden almaya özen gösterin. Hayvansal proteinin aksine, bitkisel proteinler daha fazla lif içeriyor. Bu da yedikten sonra daha fazla doygunluk sağlıyor. Protein oranı nispeten daha yüksek olan ve sağlıklı bakteriler bakımından da zengin olan süzme yoğurt dışında, hayvansal süt ürünlerinden uzak durun. Omega-3 zengini serbest dolaşan tavuk yumurtası ve düşük cıva içeren balıklar da iyi birer protein kaynağı.