BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.427,85
MEDYA

Mehmet Okuyan: Cenneteki huriler arkadaşlık olarak var

Cansu Canan'ın 'bazı hocalar 100 tane huri var diyor' sözleri üzerine Prof. Dr. Mehmet Okuyan, 'Var ama arkadaşlık olarak var' dedi.

Cansu Canan'ın sunduğu Öteki Gündem programının konuğu Prof. Dr. Mehmet Okuyan, hurilerin cennet ödüllerinden biri olduğunu ancak bunun yanlış anlatıldığını söyledi.

"HURİLER CENNET ARKADAŞI OLARAK VAR"

Prof. Dr. Mehmet Okuyan, "Huriler cennet arkadaşı olarak var. Cünkü bunlar erkeklere de veriliyor kadınlara da veriliyor. Cennet görevlisi olarak geçerler ve cinsel maksatla değildir." şeklinde konuştu. Prof. Dr. Mehmet Okuyan, cennet köşkü ve meşrubat şelalelerinin olduğunu da belirtti

Mehmet Okuyan Kimdir?

Prof. Dr. Mehmet Okuyan 1965 doğumludur. 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunudur. Aynı Fakülte’de Tefsir Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak göreve başlayan Mehmet Okuyan 1990 senesinde Yüksek Lisans yapmıştır. 2002 yılında Doçent, 2008 yılında ise Profesör ünvanını almıştır. Arapça ve İngilizce dillerine hakim olan Mehmet Okuyan evli ve 3 çocuk babasıdır. Bugüne kadar bir çok eser’e imza atan Mehmet Okuyan aslen Trabzon Çaykara’lıdır ve Çaykara’da doğmuştur. 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olarak görevini sürdürmektedir.

Sitene Ekle