BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Mehmet Metiner'den olay 31 Mart yazısı! İçimizdeki AKP'liler arkamızdan vurdu bizi

Yerel seçim tartışmaları devam ediyor. Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, seçim sonuçlarını değerlendirdi ve ''içimizdeki AKP’liler ve ihanetçiler arkamızdan vurdu bizi. Bizden görünerek bizi hançerlediler" dedi.

Abone ol

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, 'oy sayımında usulsüzlük' tartışmalarına sahne olan yerel seçimlerle ilgili olarak "31 Mart’ta hala devlet içinde varlığını sürdüren kripto FETÖ’cüler üzerinden bir operasyon çektiler bize. Bir de içimizdeki AKP’liler ve ihanetçiler arkamızdan vurdu bizi. Bizden görünerek bizi hançerlediler" dedi.

Metiner, Star'da "Reis'e operasyon" başlığıyla yayımlanan yazısında "31 Mart günü seçim yapıldı. Henüz itirazlar dolayısıyla yasal süreç tamamlanmadı. Mazbatasını almamış hiç kimse yasal olarak belediye başkanı değildir. Lakin CHP'nin İstanbul adayı kendini resmen Belediye Başkanı ilan ediyor. Anıtkabir'e gidip bu sıfatla deftere imza atıyor. Bu, dışarıda malum güçlerce tertiplenmiş bir kaos ve çatışma oyunudur. Dahası ve en fenası düpedüz bir tahrik siyasetidir" ifadesini kullandı.

Metiner'in yazısının devamında seçim sonuçlarının bir oldu bittiye getirilmek istendiğini ve bu şekilde ‘Ben sandıkta kazandım. Benden çalmaya çalışıyorlar' algısının oluşturulmaya çalışıldığını söyledi.

Türkiye'nin alnına yapıştırılmak istenen bu kara leke...

Metiner; ''Cumhurbaşkanımızın şahsında Türkiye'nin alnına yapıştırılmak istenen bu kara leke, dışarıda tertiplenen bir oyunun içerideki figüranlarca sahneye konulmasından ibarettir'' ifadelerini kullandı.

Bizi arkamızdan vurdular

Her şey ortada. Daha ne oyunlar sahnelenecek göreceğiz diyen Metiner ''31 Mart'ta hâlâ devlet içinde varlığını sürdüren kripto FETÖ'cüler üzerinden bir operasyon çektiler bize. Bir de içimizdeki AKP'liler ve ihanetçiler arkamızdan vurdular bizi. Bizden görünerek bizi hançerlediler'' dedi.

Gün Reis'imize ve partimize sahip çıkma günüdür

İçerden ve dışarıdan gelen saldırılara karşın Cumhur İttifakı'nın yüzde 52 oyla gücünü gösterdiğini, AK Parti'nin hâlâ bu ülkenin en güçlü birinci partisi olduğunu ve şimdi hasbi olanlarla yola devam edilmesi gerektiğine vurgu yapan Metiner yazısını ''Gün Reis'imize ve partimize eskisinden daha fazla sahip çıkma günüdür'' sözleriyle bitirdi.