BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.493,45

Mehmet Aslantuğ oğlu Can ile aynı sahnede

Mehmet Aslantuğ oğlu Can ile aynı sahnede

Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ 29 Ekim’de Aya İrini’de sahneye çıkacak. Aslantuğ, konserde şiir okuyacak ve oğlu can da piyano ile babasına eşlik edecek.

Mehmet Aslantuğ oğlu Can ile aynı sahnede

Başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ, 17 yaşındaki oğlu Can ile aynı sahneyi paylaşacak. Aslantuğ, Turkcell Platinum İstanbul Night Flight konser serisi kapsamında An Epic Symphony ile Mor ve Ötesi’nin performansına konuk olacak olan Aslantuğ konserde piyano eşliğinde şiir okuyacak. Oyuncuya piyano başında oğlu Can eşlik edecek.

Mehmet Aslantuğ oğlu Can ile aynı sahnede

Öte yandan Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın filmi çekileceği ve efsane Başkanı'da Mehmet Aslantuğ'un canlandıracağı iddia edildi. Bilal Meşe köşe yazısında haberi şöyle duyurdu: Efsane Başkan Süleyman Seba’nın belgeseli de, kitabı da yapıldı. Özellikle değerli büyüğüm Faik Gürses ile meslektaşım Gürel Yurttaş, tam bir yıldır hazırladıkları, “Süleyman Seba. Eski dostlar, anılar” kitabı bir hayli ilgi gördü. İkinci baskısı yolda. Süleyman Seba’yı da ünlü bir sinema oyuncusu canlandıracak, adı mı Mehmet Aslantuğ... Metin Devrim, konuyu Mehmet Aslantuğ’la konuştuklarını, yönetmenliğini de ünlü sanatçının yapacağını söyledi."