BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Meclis'in En'leri

Meclis'in En'leri

Tbmm, 23. dönem, 3. yasama yılını, yoğun bir maratonun ardından tamamladı. iktidar muhalefet atışmalarına, uykusuz geçen günlere, sert tartışmalara, zaman zaman yumruklaşmalara ve küfürleşmelere de sahne oldu meclis genel kurulu... milletvekilleri meclis’in kapandığı günden 1 ekim’e kadar...

Meclis'in En'leri

TBMM, 23. Dönem, 3. yasama yılını, yoğun bir maratonun ardından tamamladı. İktidar muhalefet atışmalarına, uykusuz geçen günlere, sert tartışmalara, zaman zaman yumruklaşmalara ve küfürleşmelere de sahne oldu Meclis Genel Kurulu... Milletvekilleri Meclis’in kapandığı günden 1 Ekim’e kadar “tatil”... Ancak hükümetin terörle mücadelede sınıra özel birlikler kurulmasına ilişkin yasal düzenlemeyi getirmeye karar vermesi halinde vekiller yaz döneminde de çalışacaklar. Geride kalan yasama yılının hafızalarda kalan “en”leri şöyle:

Meclis'in En'leri

EN "FİŞÇİ"

Anayasa paketi görüşmelerinde parti kapatma maddesinin düşmesi üzerine iktidar sessizliğe büründü. Bu sırada elinde kağıt kalem “retçi milletvekilleri” listesi yapan Faruk Koca objektiflere yakalandı. Listede ismi bulunanlardan Kürşad Tüzmen, Koca’nın üzerine yürüdü.

Meclis'in En'leri

EN HIZLI

Başbakan Erdoğan’a “madde geçti” müjdesi veren AKP’li Ömer Faruk Öz.

Meclis'in En'leri

EN AJİTE EDEN

CHP Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Genel Kurul’da kürsüde konuşurken, pankart açıp, Başbakan Erdoğan’a “dansöz” dedi.