BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Magazin gündeminden çarpıcı başlıklar

Magazin gündeminden çarpıcı başlıklar

Bu evde kaldılarünlü oyuncu nurgül yeşilçay'ın adı, bir süredir çeşme marrakech beach'in sahibi mehmet özöner'le anılıyor. özöner'in, "evet bir ilişkimiz var. zaten bunu kimseden saklamıyoruz" sözlerine karşın, yeşilçay sadece arkadaş olduklarını dile getirmişti ancak şimdi de, güzel oyuncunun...

Magazin gündeminden çarpıcı başlıklar

BU EVDE KALDILAR

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın adı, bir süredir Çeşme Marrakech Beach'in sahibi Mehmet Özöner'le anılıyor. Özöner'in, "Evet bir ilişkimiz var. Zaten bunu kimseden saklamıyoruz" sözlerine karşın, Yeşilçay sadece arkadaş olduklarını dile getirmişti ancak şimdi de, güzel oyuncunun Özöner'le birlikte Marrakech Beach'in içinde bulunan villasında kaldığı iddiaları gündemde.

Magazin gündeminden çarpıcı başlıklar

AİLECEK ÇOK ŞIKLAR

Televizyoncu Murat Saygı ve sunucu eşi Gül Gölge, çocuklarıyla birlikte Çeşme'de tatil yapıyor. Önceki gün Alaçatı sokaklarında dolaşırken görüntülenen Saygı Ailesi, şıklıklarıyla dikkat çekti.

Magazin gündeminden çarpıcı başlıklar

ARTIK BABA OLMA ZAMANIM GELDİ

atv’de yayınlanan ‘Kalbim Seni Seçti’ dizisinde iki farklı kadından üç çocuk sahibi olan Sermiyan Midyat: Artık 36 yaşındayım. Baba olma fikri aklıma girmeye başladı...

Magazin gündeminden çarpıcı başlıklar

PAMUK KALBİNDEN TAŞINIYORUM

Eşinin ihanetini hazmedemeyen Ivana Sert, 1 aylığına yurt dışına gidiyor. Sert, bu süreçte ileride ne yapacağına karar verecekmiş.

SAKİN SAKİN DÜŞÜNECEK

Daha önce “Eşim beni bir kez aldatabilir” diyen Ivana Sert, ihaneti yaşayınca çark etti! Bodrum’da bir gece kulübünde, bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenen eşi Yurdal Sert’in yaptığını hazmedemeyen ikoncan, yurt dışına gidiyor. “Geleceğime dair kararları sakin bir kafayla alabilmek için bir aylığına burayla bağımı koparıyorum” diyor.

BODRUM’DA TEK BAŞINA

Halen Bodrum’da tek başına tatil yapan Yurdal Bey, karısının gönlünü almak için yükte hafif pahada ağır hediyeler verse de, yalvarıp yakarsa da Ivana Sert yelkenleri suya indirmemekte kararlı. İkoncan, kocasının telefonlarını da uzun süredir açmıyor.