BIST 10.400
DOLAR 32,18
EURO 34,98
ALTIN 2.407,69

Magazin dünyasından bomba haberler

Magazin dünyasından bomba haberler

Bodrum'un en güzel annesion gündür bodrum'da ailesi ile birlikte tatil yapan eski manken esra eron aşık; geçtiğimiz gün bir yaşındaki kızı alya ile birlikte güneşlendi. kızıyla ilgilenen ve onunla oynayan aşık; doğurmasına rağmen fit vücuduyla dikkat çekti.

Magazin dünyasından bomba haberler

Bodrum'un en güzel annesi

On gündür Bodrum'da ailesi ile birlikte tatil yapan eski manken Esra Eron Aşık; geçtiğimiz gün bir yaşındaki kızı Alya ile birlikte güneşlendi. Kızıyla ilgilenen ve onunla oynayan Aşık; doğurmasına rağmen fit vücuduyla dikkat çekti.

Magazin dünyasından bomba haberler

Aşkı uğruna tavuk kovaladı!

Keremcem, hayatının en ilginç aşk sınavını verdi! atv'de yayınlanan 'Tövbeler Tövbesi' dizisinde aşık olduğu 'Fidan'ın gözüne girmek için her yola başvuran 'Oktay' (Keremcem) geleneksel olarak düzenlenen tavuk yakalama yarışmasına katıldı.

Magazin dünyasından bomba haberler

Düğmeleri kapanmıyor

Karadeniz müziğinin sevilen ismi İsmail Türüt de jetski'nin üstünden inmeyen ünlülerden... Ancak Türüt'ün jetski'ye binerken giydiği can yeleğinin düğmeleri fazla kiloları yüzünden kapanmıyor.

Magazin dünyasından bomba haberler

2 meme 150 binse biz 300 bin basarız

Şarkıcı Hilal Cebeci'nin fotoğraflarını paylaştığı Twitter'daki hayranlarına 'panpiş' demesinin ardından, modacı Barbaros Şansal da Facebook'taki sayfasında 'dondiş' akımını başlattı. "Hilal Cebeci'nin pörsük pampişlerine inat, önünde dil çıkarmış eşek resmi olan dondişimi rakip ilan ediyorum" diyerek fotoğrafını paylaşan Şansal; sayfasına "Herkes bunu etiketlesin, kopyalasın, 2 meme 150 binse, biz 300 bin basarız" diye de yazdı.