BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.510,74

Magandalar dehşet saçtı minik bebeği...

Magandalar dehşet saçtı minik bebeği...

ANTALYA'da Kemal Özcan, eşi Seher Özcan ve 16 aylık oğlu Muhammet Ege'nin içinde bulunduğu otomobilin önü, başka bir otomobil tarafından kesildi. Beyzbol sopası ile patlatılan arka camdan fırlayan cam parçası minik Muhammet Ege'nin dudağını yardı.

Magandalar dehşet saçtı minik bebeği...

Olay, geçen 16 Ekim günü Antalya'da saat 15.45 sıralarında meydana geldi. Eşi Seher ve 16 aylık oğlu Muhammet Ege ile pazar alışverişinden dönen Kemal Özcan, tali yoldan hızla ana yola çıkan 33 BJK 80 plakalı otomobil sürücüsü Yunus Ü.'ye, 'Ne yapıyorsun' şeklinde el kol hareketi yaptı.

Magandalar dehşet saçtı minik bebeği...

İddiaya göre Yunus Ü., aynı mahallede iki caddenin kesişiminde Kemal Özcan'ın otomobilinin önünü kesti. Ellerinde beyzbol sopalarıyla otomobilden inen Yunus Üras ve yanındaki 2 kişi, Özcan'ın otomobilinin etrafını çevirdi.

Magandalar dehşet saçtı minik bebeği...

Kemal Özcan otomobilin kapılarını kilitlerken, iddiaya göre Yunus Ü. ile beraberindekiler küfür edip bir yandan da kapıyı açmaya çalıştı. Yunus Ü., yarım açık camdan Seher Özcan'a tokat atıp tükürdü. Elindeki beyzbol sopasıyla otomobilin arka camına vurup patlattı.

Magandalar dehşet saçtı minik bebeği...

Olay anını anlatan Kemal Özcan, arka sağ koltuktaki çocuk koltuğunda oğlu Muhammet Ege'nin dudağına isabet eden kırık cam parçasının, 2 santimetre büyüklüğünde kesik meydana getirdiğini aktardı. Otomobiliyle manevra yaparak kaçtığını belirten Özcan, asıl mücadelenin daha sonra başladığını kaydetti. Özcan, "Fatih Polis Merkezi'ne gidip şikâyetçi olduk. Emniyet uzun bir süre zanlıyı yakalayamadığını belirtti. Daha sonra Yunus Ü.'nün ifadesini alıp serbest bıraktıklarını, diğer şüphelilerin de tespit edilemediğini söylediler. Bunun üzerine dosya ilerlemedi. Kendi çabalarımla zanlıları tespit etmeye çalıştım. Korkuteli'nde olduklarını öğrendim. Sürekli emniyete gidiyorum, beni geçiştiriyorlar" diye konuştu.