BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.408,69
GÜNCEL

Liseli kıza hırsızlık şoku!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, çantasının fermuarını yaptırmak için düğmeciye giren lise öğrencisi Selen Duygu'nun tezgahın üzerinde duran telefonunu ve cüzdanını kadın bir müşteri çaldı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, çantasının fermuarını yaptırmak için düğmeciye giren lise öğrencisi Selen Duygu'nun tezgahın üzerinde duran telefonunu ve cüzdanını kadın bir müşteri çaldı.


Hırsızlık olayı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.


Karşıyaka Anadolu Lisesi son sınıf öğrenicisi 17 yaşındaki Selen Duygu, çantasının bozulan fermuarını yaptırmak için sınıf arkadaşı Ayça Yüksel ile Karşıyaka Çarşısı 1710 Sokak'ta bulunan bir düğmeciye girdi. Selen Duygu, çantasının içinde bulunan cüzdan ve telefonu tezgahın üzerine korken çantasının fermuarını yaptırması için işyeri sahibine verdi. Bu sırada Selen Duygu ve arkadaşı Ayça Yüksel çantanın fermuarının yapılması için işyeri içinde beklemeye başladı. Bir süre sonra işyerine giren uzun boylu hafif kilolu bir kadın, tezgahın üzerinde bulunan Selen Duygun'nun telefonu ve cüzdanın üzerine çantasını koyup, işyerinden bir şeyler aldı. Kimsenin kendine bakmadığını gören kimliği belirsiz kadın, çantasının altına aldığı telefon ve cüzdanı bir anda çantasının içine attı. Daha sonra alışveriş için verdiği parasının üstünü alan kadın, hızla işyerinden çıktı. Bu görüntüler ise işyerinin güvenlik kamera görüntülerine saniye saniye yansıdı.


Kadının çıkmasıyla tezgahın üzerinde cüzdanını ve telefonunu göremeyen Selen Duygu ve arkadaşı ayça Yüksel, kadının peşinden koştu ama yetişemedi. Selen Duygu hırsılık olayı karşısında şoke olurken gözyaşlarını tutamadı. Ayça Yüksel ağlayan arkadaşı Selen Duygu'yu teselli etmeye çalıştı. Daha sonra polis çağıran Selen Duygu, durumu da ailesine bildirerek hırsızlık olayı ile ilgili şikayetçi oldular. Polis ekipleri, güvenlik kamerasında yüzü açık görünen kadının kimliğini ve adresini belirlemek için çalışma başlattı. 

Sitene Ekle
Etiketler