BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,97
ALTIN 2.442,81

Linet'ten flaş çıkış: Bir yahudi olarak Türkiye'de...

Linet'ten flaş çıkış: Bir yahudi olarak Türkiye'de...

“Bir Yahudi olarak Türkiye’de güvendeyim” diyen ünlü şarkıcı Linet, ''Bana ‘Neden Türkiye’de yaşıyorsun?’ diye soruyorlar. Burası benim vatanım. Bu ülkede kimse bana hakaret etmedi.'' dedi.

Linet'ten flaş çıkış: Bir yahudi olarak Türkiye'de...

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen ve anne olmak istediğini her fırsatta dile getiren güzel şarkıcı Linet, “Ne yazık ki, baba adayı yok. Çocuk sahibi olmak isteyen erkek de kalmadı. Benim gönlüm evladımın gerçek bir babası olmasından yana ama eğer seven, isteyen birini bulamazsam, son çare sperm bankasına gideceğim” ifadelerini kullanmıştı. Şık kıyafeti ile dikkati çeken Linet'in, kaçan çorabından dolayı keyfi de kaçtı. Her zaman ki gibi kandıs hatlarını ön planda tutan seksi bir elbise giymeyi tercih eden Linet, tüm bakışları üzerinde toplamayı başardı. Linet, Günaydın'a konuşurken “Bir Yahudi olarak Türkiye’de güvendeyim” dedi.

Linet'ten flaş çıkış: Bir yahudi olarak Türkiye'de...

"ABD, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdı. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kudüs, Filistin'in başkentidir" diyerek tüm dünyaya çağrıda bulundu. Kudüs konusunda neler diyeceksiniz?" sorusuna "Tamamen barışı temsil ediyorum ben. Sesimle herkese huzur ve mutluluk verebilirim. Kudüs herkesindir çünkü üç dinin merkezi... Bu tür dini yerler tüm dünyaya aittir. Bir Yahudi olarak camiye gidip dua edebilirim, kiliseye gidip mum da yakabilirim. Bu tamamen Allah'la kul arasında. Gerçekten bir kardeş kavgasındayız; tüm dünyada kaos yaşanıyor. Gizli odalarda bizi kukla gibi birbirimize düşürüyorlar. Üçüncü dünya savaşı çıkarmaya çalışıyorlar. Artık tufaaya düşmeyelim. Bana 'Neden Türkiye'de yaşıyorsun?' diyorlar. Ben bu ülkenin vatandaşıyım. Kendimi hiç olmadığım kadar güvende hissediyorum. Hiç kimse bana hakaret etmedi, 'Defol git' demedi; tam tersine bana vatandaşlık verildi. Taa Osmanlı'dan bu yana 600 yıldır bu topraklardayız. Bizim bu topraklarda yaşama sebebimiz, Osmanlı ve Atatürk'tür. Bu, düşman kavgasına dönüşemez çünkü başlangıcımız dostluk üzerine" yanıtını verdi.

Linet'ten flaş çıkış: Bir yahudi olarak Türkiye'de...

Şarkıcı, "Mehmetçiğimiz, Afrin'de... Zeytin Dalı Operasyonu ile ilgili ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki bir değier soruyu da "Her ülke, vatandaşlarını korumak için sınırlarına sahip çıkmak zorunda. Herkes sınırlarını korumalı. Kendi vatanımız için tabii ki savaşacağız" diye cevap verdi.

Linet'ten flaş çıkış: Bir yahudi olarak Türkiye'de...

Sosyal medyayı aktif bir biçimde kullanan ünlüler arasında yer alan Linet'in Instagram paylaşımlarından bazıları...