BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.443,19
MEDYA

Leonardo DiCaprio Oscar 2016 en iyi erkek oyuncu ödülü

Leonardo DiCaprio Oscar 2016 en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Leonardo DiCaprio'nun Oscar gecesinde ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşma herkese duygusal anlar yaşattı.

Oscar 2016'nın en iyi erkek oyuncu ödülü Leonardo Di Caprio'ya verildi. Leonardo Di Caprio, gecede gerçekleştirdiği konuşmada, hem ekran başındakilere hem de salondakilere duygusal anlar yaşattı.


İnsanlık adına konuşan tüm liderleri desteklemeliyiz


Ödül sonrası barış mesajı veren DiCaprio, 'İklim değişiyor.Bu şimdi, hemen oluyor ve bu bizim türümüz için çok acil bir tehlike ve bunun için hep birlkte çalışmalı, ağırdan almayı bırakmalıyız. Bizim yapmamız gereken insanlık adına konuşan bütün liderleri desteklemek.' şeklindeki konuşmasıyla herkese duygusal anlar yaşattı.


'Leonardo'ya hakkını vermek lazım'


Bir süre önce 5 yıldır en iyi erkek oyuncu ödülü kategorisinde yer almasına karşın ödül alamaması ile ilgili serzenişte bulunmuştu. 2016 Oscar En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi 41 yaşındaki aktör Leonardo Di Caprio,'İnsanlar Leonardo'yla büyüdü. Onu tanıdıklarını, ona yatırım yaptıklarını hissediyorlar. En üst seviyede de kabul edilmeyi hak eden birini görmek istiyorlar. (Leonardo'ya) hakkını vermek lazım.' demişti.

Sitene Ekle
Etiketler