BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,57
ALTIN 2.381,67
GÜNCEL

Latif Erdoğan: Fethullah Gülen 80 darbesinin olacağını 3 ay önceden söyledi

Darbeci FETÖ’nün elebaşı Fetullah Gülen’in yanında 45 yıl yöneticilik yapan gazeteci-yazar Latif Erdoğan, 'Fetullah Gülen 80 darbesinin olacağını bana 3 ay önceden söyledi' dedi.

Yıllarca FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in en yakınında bulunan gazeteci Latif Erdoğan, Gülen'in iç yüzünü ve İhlas Holding'e beslediği düşmanlığı bütün çıplaklığı ile anlattı.


TGRT HABER TV'de Batuhan Yaşar'ın sorularını cevaplandıran Erdoğan, İhlas Finans'a kurulan kumpası da gözler önüne serdi. Gülen'in derin yapıların adamı olduğunu öne süren Erdoğan, "80 darbesinde bana üç ay evvel söyledi. Ben o zaman kerametine verdim. Bana İzmir’de Yamanlar Kolejinin 5’inci katında 'Latif hoca dikkat edelim yakında darbe olacak' dedi" diye konuştu. Daha sonraki sohbetlerinde de başka bir bilgiyi paylaştığını anlatan Erdoğan, "3 gün evvel bana geldiler Cuma günü ihtilal olacak dediler yerini değiştir dediler. Anneme gittim. Beni bulamadılar dedi. Özel sohbetlerinde ise Evren’in ‘Biz arayalım ama o da görünmesin’ diyormuş. 6 yıl kaçıyor, kendi anlatıyor. Yakalandığında bırakılıyor. Askerler gezilerinde arabasında bekliyor. Arama geldiğinde, kimlik gösteriliyor geç deniyor. O ortamda kerametinden sanıyorduk. Öyle anlatıyordu. Şaka değil, aranırken bir insan yüzlerce insanla toplantı yapabilir mi. Hepimizle aylık toplantı yapıyordu. Devlet o kadar kör mü?" diye konuştu.

Sitene Ekle
Etiketler