BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.394,64
HABER /  GÜNCEL

Kurtlar Vadisi yine nefes kesecek

Vadi'de işler karışıyor. Polat ölümle burun buruna gelirken İskender bu kez hastane bastı. Memati ise tuzağa düştü.

Abone ol

Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta yine nefes kesecek bir bölümle ekranlara geliyor. Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Polat'ın ilk ziyaretçisi ise İskender Büyük oldu.

Kurtlar Vadisi'nde işler giderek karışıyor. Halo'nun yaraladığı Polat, sahibi olduğu hastanede tedavi altına alındı. Polat'ın yaralandığı kısa sürede tüm ülkede en önemli gündem maddesi haline gelirken İskender Büyük, ekibiyle birlikte hastaneyi basarken, Memati ise bu kez tezgaha geldi. Kurulan tuzaktan kurtulmaya çalışan Memati'nin aklı ise Gamze ve bebeğinde.

TATAROĞLU AİLESİNDE YAS

Bu arada Tataroğlu oğulları Fuat'ın acısını yaşıyor. Aynı acıyı yaşayan bir diğer isim ise öldürülen Cavit'in kardeşi Cevat! O da abisinin kanını yerde bırakmamaya kararlı ve intikamı da bir o kadar acı oluyor.

MURO'NUN ZOR DURUMU

Dizinin en renkli karakteri Muro ise bu kez zor durumda! Üst üstte yaşadığı sorunlar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Muro, bu kez de Yıldırım'ın acısını yaşayacak. Çeto ve Yıldırık düştükleri pusudan kurtulmak için çırpınırken, Yıldırım bu kez ölümle burun buruna geldi.

DİZİNİN FRAGMANI
DEVAM SAYFASINDA...

[PAGE]