BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,70
MEDYA

Kubilay Aka ve Hayko Cepkin'den olay düet 'Gamzendeki çukur'

Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka, Çukur için stüdyoya girerek sözlerini kendisinin yazdığı Gamzendeki Çukur şarkısını seslendirdi. Aka’ya bu şarkıda Rock müziğin sevilen ismi Hayko Cepkin eşlik etti.

Çukur ilk bölümünden bu yana orijinal müzikleri ve yer verdiği şarkılarla da fenomene dönüşmüştü. Dizide Celasun karakterine hayat veren genç kuşağın yıldız oyuncularından Kubilay Aka da Çukur için stüdyoya girerek sözlerini kendisinin yazdığı Gamzendeki Çukur şarkısını seslendirdi. Aka’ya bu şarkıda sürpriz bir isim eşlik etti. Rock müziğin sevilen ismi Hayko Cepkin, Gamzendeki Çukur’u genç oyuncuyla birlikte seslendirdi.

KUBİLAY AKA KİMDİR?

Kubilay Aka, 5 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 1.78 boya sahip yetenekli oyuncu 76 kg ağırlığındadır. 

Üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi bölümünü tamamlayarak mezun olan Kubilay Aka, oyunculuk deneyimini ilk olarak Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Vatanım Sensin adlı dizide yaşamıştır. Oyunculuk hayatına sürpriz bir şekilde adımını atan Kubilay Aka, bu dizide Ali Kemal rolünü canlandırarak iyi bir çıkış yakalamayı başarmıştır.

Kubilay Aka aslında, özel bir havalimanı şirketinde görevde bulunurken, Ufuk Ergin ve Ozan Doğulu'nun burada gerekli işlemlerinde bulunurken oyuncunun yaka kartından Instagram adresine erişip mesaj atmalarıyla Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağrılmıştır. Oyunculukla tanışması bu sayede keşfedilmesiyle birlikte gerçekleşmiştir.

Vatanım Sensin dizisindeki başarısıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan yakışıklı oyuncu Kubilay Aka, bu dizinin ardından Show TV ekranlarında geniş izleyici kitlesine sahip Çukur adlı dizide Celasun karakterini canlandırmaktadır. Kubilay Aka bu dizide Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayı gibi güçlü oyuncu kadrosuyla baş rolü paylaşmaktadır.

Sitene Ekle