BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,78
ALTIN 2.501,53
GÜNCEL

Korkunç Olay! Trambolinde takla atmaya çalışırken boynunu kırdı

Rusya'nın St. Petersburg kentinde bir spor salonunda trambolinde zıplayarak takla atmak isteyen 17 yaşındaki bir çocuk dehşeti yaşadı. O anlar saniye saniye spor salonunun güvenlik kamerasına kaydedildi.

Spor salonunda trambolinde zıplayarak takla atmak isteyen 17 yaşındaki bir çocuk dehşeti yaşadı. O anlar saniye saniye spor salonunun güvenlik kamerasına kaydedildi. Görüntülerde 17 yaşındaki çocuk spor salonunda bulunan trambolinde takla atmaya çalışırken aniden durdu.

Rusya'nın St Petersburg kentinde bulunan bir spor salonunda gerçekleşen bu talihsiz olayda, bir anda tramboline yığılan gencin yardımına spor salonunda bulunan diğer kişiler koştu. Genç çocuk, spor salonuna çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tedavi sonucu genç çocuğa, durumunun ciddiyetini koruduğu, boyun kırığı teşhisi konuldu ve omuriliğinde de zorlanmalar olduğu bilgisi verildi. Doktorların verdiği bilgilerde çocuğun bir daha yürüyüp yürüyemeyeceği konusunda endişe duydukları belirtildi. Olay hakkında soruşturma açan polis, spor salonundaki ekipmanların kusurlu olup olmadığını inceleme altına aldı.

Sitene Ekle
Etiketler